Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Jak spaść do brązu 5 z platyny 1

Pentaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem ,że platyna 1 (teraz to już platyna 5) to drewno wiem ,że jesteś silverem do tego postmaker który nie patrzy na ss i na treść tylko wbija i pisze chuj ci w dupe i wychodzi. I do tego bolowiec :D

Ty się kolego odpierdol od BoL'a :)

@Top

Graj teamowo, nie wiem jak Ci się udało wbić platyne 1 i teraz spaść do platyny 5 -,- Jak umiałeś wbić do platyny 1 to dlaczego masz problem z utrzymaniem się na tej dywizji?

Opublikowano

No kurwa beka z debili piszący, że przegrywasz przez siebie i tylko dlatego jesteś w niskiej dywizji/siedzisz w tej samej dywizji od miesięcy xD Spróbujcie wygrywać gry z mid 1/6, top 1/4, jungle który nie gankuje i adc 1/100000000000000000000000000000. A najlepsza beka z gimbów mówiących, że nie przegrywasz przez team do typa, który mainuje supporta i na rankedach gra tylko supp xD

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

No kurwa beka z debili piszący, że przegrywasz przez siebie i tylko dlatego jesteś w niskiej dywizji/siedzisz w tej samej dywizji od miesięcy xD Spróbujcie wygrywać gry z mid 1/6, top 1/4, jungle który nie gankuje i adc 1/100000000000000000000000000000. A najlepsza beka z gimbów mówiących, że nie przegrywasz przez team do typa, który mainuje supporta i na rankedach gra tylko supp xD

Hehehehe, wypierdalaj

Opublikowano

Gówno wiecie pisząc że to od nas zależy w jakie jesteśmy dywizji.

Każda gra byłaby bardzo dobra, gdyby nie było instalocków.

Teraz jest ich mnóstwo, a przeważnie zjeby z polski i grecji robią trollpicki.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Ty się kolego odpierdol od BoL'a :)

@Top

Graj teamowo, nie wiem jak Ci się udało wbić platyne 1 i teraz spaść do platyny 5 -,- Jak umiałeś wbić do platyny 1 to dlaczego masz problem z utrzymaniem się na tej dywizji?

grałem dobrze jak flejmiłem i wygrywałem 90% gier przestałem flejmic przez 5 miechow 0 ostrzezen i banów i potem 2 złe gry z dobrymi statami jak team mial 0/10 i nawet flame był i zaczelem wszystko przegrywac teraz jakos sie odbijam ale mmr ostro spadło :(

Opublikowano

grałem dobrze jak flejmiłem i wygrywałem 90% gier przestałem flejmic przez 5 miechow 0 ostrzezen i banów i potem 2 złe gry z dobrymi statami jak team mial 0/10 i nawet flame był i zaczelem wszystko przegrywac teraz jakos sie odbijam ale mmr ostro spadło :(

Wczoraj Cię wykierowałem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...