Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Jak spaść do brązu 5 z platyny 1

Pentaron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DER IZNOT EKSIT

Nie wyjdziesz, ja też nie wyjdę z g5. Xin afk do 5min i potem bez ganków, bo mu nikt nie pullnął xD

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Pieniążki na boosting się skończyły?

mam co gre 4/0 ale moj team 0/10 wiec chyba sie nei skonczyly :) Schodze z lini jak mam np 4/1 ide na mida i 10/0 Fizz mnie na hita bierze

i tak wiem ze siedzisz w silverze hejterze

Nawet nie zobaczyles ss co mi dobiera....

Opublikowano

mam co gre 4/0 ale moj team 0/10 wiec chyba sie nei skonczyly :) Schodze z lini jak mam np 4/1 ide na mida i 10/0 Fizz mnie na hita bierze

i tak wiem ze siedzisz w silverze hejterze

Nawet nie zobaczyles ss co mi dobiera....

Liga w której się znajdujesz zależy TYLKO i JEDYNIE od CIEBIE!

A jeśli mówisz że to wina teamu to jesteś chujowy po prostu :)

Opublikowano

weź sie nie wypowiadaj gimbusie idz chlać piwsko z kolegami pod blokiem

Opublikowano

@Gotyer pewnie sam siedzisz w niższych ligach ,a krytykujesz innych.

Wiesz czym się różni gold od silvera/bronzu ? nie flami i próbuje współpracować... taka rada do grania..

Powiedzmy Froggen gra z bronzami V vs miszczom z chin i nawet jeśli Froggen będzie 20;0 ,to co z tego jak inne linie też będą 0;20 ,a przeciwnicy 20;0 ,sam tego nikt nie niesie ,chociaż są takie gry ,ale rzadkie , nie w tym przypadku.

I nie wypowiadaj się na temat lola.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

nie w tych "czascach" lola.Zawsze - w każdym meczu na przykładowym poziomie golda znajdzie się przynajmniej 2 debili, nawet jeśli dajesz rade coś ugrać z takimi to wystarczy że debil kolejny raz pójdzie w late sam na 5 i masz gg.Wszystkie mecze które przegrałem w goldzie jak na razie(nie grałem duzo) przegrałem przez przykładowego teemo który się wjebał z nikąd w 5, albo jak mój midder tak sfeedował le blanc że swoją tristaną 3/0 mogłem sobie nasrać na ryj.

90% gier wygląda tak że albo ty albo przeciwnicy macie w 100% wina, rzadko kiedy jest prawdziwy fajny late game gdzie nikt z twojego ani przeciwnego teamu nie odpierdoli bzdury - bo tak.

Gówna będą zawsze - głównie przez boosterów na platynie i diamondzie jest pełno takich shitów

Opublikowano

nie w tych "czascach" lola.Zawsze - w każdym meczu na przykładowym poziomie golda znajdzie się przynajmniej 2 debili, nawet jeśli dajesz rade coś ugrać z takimi to wystarczy że debil kolejny raz pójdzie w late sam na 5 i masz gg.Wszystkie mecze które przegrałem w goldzie jak na razie(nie grałem duzo) przegrałem przez przykładowego teemo który się wjebał z nikąd w 5, albo jak mój midder tak sfeedował le blanc że swoją tristaną 3/0 mogłem sobie nasrać na ryj.

90% gier wygląda tak że albo ty albo przeciwnicy macie w 100% wina, rzadko kiedy jest prawdziwy fajny late game gdzie nikt z twojego ani przeciwnego teamu nie odpierdoli bzdury - bo tak.

Gówna będą zawsze - głównie przez boosterów na platynie i diamondzie jest pełno takich shitów

To ciekawe jak wytłumaczysz że inni ludzie są ligę wyżej od nas, to co mówicie jest co najmniej zabawne.

Tak samo jak zachowanie Vanosha który dał mi warna za offtop, choć napisałem na temat wypowiedzi autora. Pozdrawiam, poćwicz czytanie ze zrozumieniem tak jak już wspomniałem.

Opublikowano

To ciekawe jak wytłumaczysz że inni ludzie są ligę wyżej od nas, to co mówicie jest co najmniej zabawne.

Tak samo jak zachowanie Vanosha który dał mi warna za offtop, choć napisałem na temat wypowiedzi autora. Pozdrawiam, poćwicz czytanie ze zrozumieniem tak jak już wspomniałem.

Nie napisałem że się nie da - napisałem że jest ciężej przez debili.

Opublikowano

weź sie nie wypowiadaj gimbusie idz chlać piwsko z kolegami pod blokiem

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@topic

Odbijesz się wkońcu.

Opublikowano

Nie napisałem że się nie da - napisałem że jest ciężej przez debili.

Ale da się wygrać, bo liga zależy od Ciebie, nie od teamu. To że dostaniesz team i cię wykerruje np. z bronzu do silvera czy tam golda to co z tego? Potem poziom będzie za wysoki i tak spadniesz. Tak więc znacie już moje zdanie.

Co do tematu może miałeś pecha, albo po prostu nie chciało ci się grać jak należy.

Opublikowano

Mentalność polskich graczy LoL'a. "Przegrałem gre = wina teamu, bo przecież ja najlepszy jestem". Ludzie nagrywajcie swoje gry programem typu LoLRecorder, po przegranej grze (losowo wybranej), obejrzyjcie sobie i zobaczcie na spokojnie ile błędów robicie.

Teraz gram sobie na nowym koncie (silver I) i dobiera mi jakiś boostowanych platyniarzy, gdzie na ostatniej grze (Jaxem) w 10 minucie miałem 30 cs'u więcej od tego platyny II + 3/0 w statystykach. =)

Tutaj nie liczy się dywizja tylko umiejętności. Tamten na pewno był boostowany. Tutaj kolega z tematu widzę, że też. :D

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Mentalność polskich graczy LoL'a. "Przegrałem gre = wina teamu, bo przecież ja najlepszy jestem". Ludzie nagrywajcie swoje gry programem typu LoLRecorder, po przegranej grze (losowo wybranej), obejrzyjcie sobie i zobaczcie na spokojnie ile błędów robicie.

Teraz gram sobie na nowym koncie (silver I) i dobiera mi jakiś boostowanych platyniarzy, gdzie na ostatniej grze (Jaxem) w 10 minucie miałem 30 cs'u więcej od tego platyny II + 3/0 w statystykach. =)

Tutaj nie liczy się dywizja tylko umiejętności. Tamten na pewno był boostowany. Tutaj kolega z tematu widzę, że też. :D

Weźcie kur.wa przestańcie nabijać se te posty

Opublikowano

o kurwa silver mnie zhejtował ale jestes pro zobaczysz co to platyna jak wbijesz bedziesz mial 4/0 to przegrasz gre platyna to dywizje dla diamentow 5 jakos mi szlo od platyny 5 do plat 1 co gre diament 5 0 lp 100 losow wiecej od winow i teraz jestem platyna 4 z platyny 1 to ze masz cs w early nic nie znaczy bo wiekszosc ludzi w early stara sie nie umierac i dopiero potem zaczyna farmic i jeszcze mam takich ludzi co maja np 2/0 i farmia jak enemy mid 0/2 roamuje i potem ten 0/2 ich carryuje a moj mid to pieprzona bosstowana szmata która wbija dywizje fapiac pod wieza. Solo gry nie wygrasz to nie silver jak team nie chce wygrac to ty nie wygrasz...

Opublikowano

żeby być niżej niż gold 1 to trzeba być upośledzonym, wbiłem raz na kumpla konto (Gold 5) napisałem sobie support i 10 gier z rzedu wygralem darius support xD

Patologia jacy ludzie tam grają

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

co za problem wyjsc z drewna dafug jest 9 zjebanych graczy i ty

Wiem ,że platyna 1 (teraz to już platyna 5) to drewno wiem ,że jesteś silverem do tego postmaker który nie patrzy na ss i na treść tylko wbija i pisze chuj ci w dupe i wychodzi. I do tego bolowiec :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...