Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klonowanie Itms

ziomusss111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przed crashem serva.

Dajesz koledze BP obsadzony w niezle itemy, nastepnie on to zakada na siebie i reloguje (mozna tez paru innym osoba dac, bo wtedy wiekszy zysk :P) a potem tylko czekac na crasha.

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

po 1 musi byc komenda /save na serwerze

wtedy przed crashem dajesz mu swoje itemki a on wpisuje /save a ty nie.

po crashu obaj macie itemy xD

nie musi być żadnego /save

wystarczy dac reloga

Opublikowano

racja ale na rl tibi tego nie zrobisz jkbc

[ ]50 Postów

[ ]100 Postów

[ ]300 Postów

[+] Mieć K/D 2+

[ ] Zrobić swojego hacka-pomozcie dam +!!i 5*

Opublikowano

Jak jestes spryciarzem i znasz sie na skryptowaniu , htmlu to mozesz sobie dawac za free itemki z sms shopu;) osobiscie znam kolesia ktory klonuje. np zeby sklonowac softy np. z backpack potrzebuje : 2x rozladowanych, 2x pelnych :) wiem ze umie bo zrobił mi bp softów :) teraz nie gram na otsach polecam RL ;d

Game-Trade-Serice.

Moje itemki w Tibi na wszystkich Serwerach,

Twoje w grze Metin2,

I na odwrót.

Opublikowano

Osobiście umiem klonować itemki na otsach :P bez resetu , crasha itd. jest to mały skrpt przy tibia auto . cos na postawie nieskonczonych power boltów na 7.6 :) tylko ze dziala pod all wersje ;p

to moze podzielisz sie wiedzą ?

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

Niezły sposób dzienki Leci + jack raymund B)

POMOGŁEM...? Nie żałuj DAJ (+) ;)

Cicho-ciemny.gif

Litwo! Ojczyzno Moja.! Ty jesteś jak zdrowie.. ! Ile Cię trzeba cenić,

Ten tylko się dowie... kto cie stracił !

(...) I już mogłem iść do twych świątyń progu , za wrócone życie podziękować BOGU !

Opublikowano

Xanter, ja słyszałam ze niektóre otsy da sie crashować w jeden sposób, kupujesz stół <nie wiem jaki dokladnie> w pracelu u npcka, wchodzisz do domku dajesz aleta sio na noobchara, noobcharem wchodzisz rozpakowywujezs stół i wrzucasz go do kosza na smieci <musi byc w twoim domku ten kosz>

cooltext454992920.gif
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

@UP

Niektore OTSy nie wytrzymuja nacisku na 1sqm, w przypadku Noobwar.eu tak bylo, ze ktos wysypal spora ilosc smieci na 1 sqm a nastepnie ustawili sie na nim i spamowali spelle, dochodzilo to do niezlego bajzlu i wystepowaly crashe :D

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

ja znam 3 sposoby na klonowanie

1.na niektorych ots wystarczy wejsc do domku i na aleta sio/aleta som wpisac *** i kliknac ok i bedzie crash

2.poplynac na edron->cormaya->eremo i kupic aol przez komende i potem sprzedam do npc za 5cc

3.jak jest komenda !createguild to przelozyc bp z itemms z maina na jakiegos noba i nobem dac relog potem na main wpisc !createguild >nazwa< i dac invite do guild noob charowi i odrazu wpisac !diband guild aby ja rozwalic i dac relog na main i bedzie plecak ktory dalismy nob charowi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...