Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy ta metoda dalej działa ?

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ostatnio znalazlem jakis poradnik jak zdobywac exp i nie wiem czy on dalej dziala jesli ktos wie to prosze napisac

Link do tematu http://www.mpcforum.pl/topic/831577-tut-szybki-exp/

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ja to nigdy nie zrozumie tego nabijania lvl... Lvl powinien iść w górę wraz z umiejętnościami, a jak je niby lepiej wyciągniesz jak nie grą? Takiemu nabijaniu jestem przeciwny i brawa, że dają ze to bany

Opublikowano

Jestes w bledzie. Ja nie zawsze patrze na lvl a kd. Ubaw mialem jak typ z m82 nie mogl mnie nawet trafic z 250m, ja gralem z golem chyba. Za 2 shotem byl head. Wszystko zalezy od ciebie

Opublikowano

ale taki noob z 1 lvl i sv98 nie ma szans z 20 lvl i m95

Zakład?

Ja to nigdy nie zrozumie tego nabijania lvl... Lvl powinien iść w górę wraz z umiejętnościami, a jak je niby lepiej wyciągniesz jak nie grą? Takiemu nabijaniu jestem przeciwny i brawa, że dają ze to bany

Bo mają absurdalne ceny za unlock i lepiej zrobić to na statspaddingu, niż na aimie rozwalać wszystkim innym grę?

@Zgred.

Twój kolega musi mieć koło 15 / 16lvl, żeby mieć naprawę helki na maxa, bo inaczej się rozwali na starcie, bo HP będzie mu się zbyt wolno regenerowało.

Najszybciej idzie z 2 kolegami na Omanie na statku, wtedy masz 2x po 100pkt na sekundę :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Wiecie ja mam 4konta 15lvl + i prawie zawsze jestem 1 na serwerze a latam tylko helka ale nw co mnie opetalo i dostalem bana na tych kontach wiec chce zrobic teraz nowe.

Do zamknięcia.

20141229160810uid1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...