Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wschód Słońca Jakiego jeszcze nie widziałeś [CODER]

CODER_BEST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Godzina 6:50 podnoszę zwłoki z łóżka otwieram oczy i widzę jak słońce świeci na różowo przez okno (dachowe) wyglądam szczęka spada z dachu po pozbieraniu poleciałem od razu po lustrzankę i cykałem z okna :D Czegoś takiego dawno nie widziałem! :)

1.

11194218803_f54032b2d6_b.jpg

2.

11194162635_23bae579d9_c.jpg

3.

11194222676_a4b74508c8_b.jpg

4,

11194278243_aed599f798_b.jpg

5.

11194227683_b0b67fe80e_b.jpg

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Niestety, ale ja uważam, że tylko ostatnie zdjęcie jest udane.

Ostatnie wyszły Ci lepiej, ale pewnie "okno" maczało w tym palce, sprzętu nie chciało Ci się rozstawiać.

Jakiego długiego słoika używasz ? Bo jakość nie jest za dobra (zresztą też w podobny obiektyw się wkopałem, ale na innym system : P).

Opublikowano

hhmmm jakość? Nie dobra? Nie wstawiałem tutaj pełnej rozdziałki zdjęcia bo by ci skrypt rozjechało cały :D

Oryginalnie jest w rozdziałce 4875x2776 więc sporo :)

Na forum wstawiłem niektóre w 800x455 i niektóre w 1024x583.

Strzelane z nikkora 18-105 to bardzo dobre kitowe szkło. Okno otwarte dlatego mam katar teraz xD

Na flickerze parę szerszych ujęć i jedno jest z telefonu więc patrz na podpis :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Całkiem fajne zdjęcia, btw dziwny masz widok z okna :D

PS. Właśnie ostatnio ( Jakoś od wczoraj ) u siebie przez okno też zauważyłem rano takie nieba skillerskie :D Jakoś tak nie wiem czemu +3 do motywacji było :P

E6c9g1v.gif

Opublikowano

a mam taką prośbę. xD Byłbym wdzięczny jakbyś wrzucił ostatnie zdjęcie w maksymalnej rozdzielczości. Szukam jakiś tapety na pulpit. :P

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Rzeczywiście pierwszy raz widzę tak fajne ujęcia wschodu słońca, pełny szacun dla ciebie.

PS. Podpinam się do prośby kolegi wyżej, szczególnie jeśli chodzi o to 3cie zdjęcie :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Wszyscy którzy chcą foty na tapetkę ( nie komercyjny użytek) zapraszam na flickera http://www.flickr.com/photos/coder_best/

Klikamy na zdjęcie normalnie które chcemy kiedy już nam się otworzy klikamy prawym ( czasami nie zaskakuje) i wyskakuje nam menu i wybieramy sobie rozdziałkę otwiera nam się zdjęcie i zapisujemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...