Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parodia Fubu

Gość KiecolPB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żenujące, ja też nie jestem fanem FuBu lecz lubię oglądać jego filmiki. Gdy widzę na jakimś privie kolesia z nickiem FuBu, to naprawdę jest mi go żal. Po prostu prawie każdy zazdrości mu lvl'a, itemków i co najważniejsze kasy jaką wydaje na IS (według mnie to też jest głupota). Jak oglądałem ten filmik to miałem jeden maluśki uśmieszek, tylko i wyłącznie śmiałem się z autora tej pseudo-parodi

Gość KiecolPB
Opublikowano

ja pierdole nie rozumiem czemu go bronicie przecież nie o was są te parodie pomyślcie sami czemu wy go tak bronicie? on i tak tu nie zagląda i tego nie zobaczy

Opublikowano

Ehh, nasze dzieci neo próbują być fajne... a są żenujące, bronisz się tym, że inni zazdroszczą FuBu i go bronią na takie twierdzenie nie masz żadnych podstaw, bo jakie? Filmy wcale nie są zabawne przynajmniej dla mnie, jak widzę dla większości też, wystawiłeś temat -> chciałeś opinie -> dostałeś. Nie zgrywaj więc teraz nie wiadomo kogo, i nie broń się, że wszyscy bronią FuBu bo to jego fani i mu dupe liżą, jak wspomniałeś wcześniej on tutaj pewnie i tak nie zajrzy... Mówisz, że on nie odpisuje, wcale mu się nie dziwie bo ma zawsze masę PW zapewne, że i tak nam nic nie da, kurwa jednego nie rozumiem? Z jakiej racji miałby ci wogóle coś dawać?! Dlatego go nie lubisz? Dlatego go "parodiujesz"? No przedstawiłeś się już z najlepszej strony jako dziecko... "parodiujesz" w cudzysłowiu gdyż z tego taka parodia jak z koziej dupy trąba za przeproszeniem, i następnym razem jak stworzysz parodie to poczytaj o parodiach na internecie, pooglądaj dobre parodie na YT, i zastosuj się do innych parodii chociaż w 1/10 bo ta jest niestety na 0... przyro mi...

A tak z innej beczki - dobra parodia ( co prawda inny temat ale możecie zobaczyć ;] )

Gość KiecolPB
Opublikowano

ja pierdole co ty pierdolisz chłopie a prosiłem go o coś ze ty jesteś biedakiem w metinie i tak robisz i sądzisz ze każdy tak robi i robi z tego powodu parodie na YT to się mylisz postacie w metku miałem wyjebane (ban) wiec zastanów się co mówisz, dzieckiem to jesteś ty czy SoliderPL jest dzieckiem? nie a robi zajebiste parodie, są ludzie którym podobają sie a sa którym nie nie zabraniam ale weź przestań mówić ze jestem dzieckiem i proszę o itemy bo wcale tak nie jest mam 15lat jestem dzieckiem? nie dla mamy tak ty zapewne również, więc wkurwiaja mnie takie odzywki i wyzywanie od dzieci ja robię i będę dawał parodie. A ty z racji tego idź lizać pupcie FóBósiowi

Opublikowano

"I tak wam FuBu nic nie da"

twój cytat... tak jakby to FuBu miał wszystkim coś dawać, mów do dziecka a dziecko swoje, ja się ustosunkowałem do twoich wypowiedzi, ty jedziesz po mnie nie opierając się na niczym tylko na swojej wybujałej fantazji...czy ja stwierdziłem, że SoldierPL jest dzieckiem? Nie! Więc nie wiem skąd wyciągnąłeś taki wniosek, mówię dziecko o Tobie bo Soldier w przeciwieństwie do Ciebie wie co to parodia...dla jasności mam 17 a nie 15 lat i powiedz mi w którym momencie liże dupę "FóBósiowi"? Ja po prostu jadę po takim dzieciaku jak ty, tylko ze robię to w sposób nieco bardziej rozgarnięty niż ty...

Gość KiecolPB
Opublikowano

Chodziło mi o noobków żeby go nie bronili bo i tak nie da nic im a odpierdol się ode mnie noobku bo dzieckiem to ty jesteś, gdybyś go nie lubił byś tak nie pierdolił. Odwal się ode mnie koniec rozmowy botku. Po 2 mówiłem ze to nie ma na celu nikogo obrazić naucz się czytać ze zrozumieniem

Opublikowano

widać ze zazdrość cie zżera choćby po komencie na moim filmie jak robię nimfe na +7 dam cytat z niego

ja pierdole ales ty bogaty zajebiste eq i skile zaraz mnie rozpierdoli jeszcze na taki badziwe (nimfa na+7) anuluje i anluje wez spierdalaj stad

Sam tego nie osiągniesz choćbyś chciał wiec parodiujesz i do tego nie udolnie

2v93yw3.jpg

59649-vader.gif

Gość KiecolPB
Opublikowano

@up to po jaki huj wyzywasz mnie na PW na yt ze mnie stara nie kocha i mu zazdroszczę? jeszcze tobie takiego śmiecia (nimfa+7) na s2 +6 2kk... jak nie mniej na pewno miałbym ci czego zazdrościć, miałem eq 100x lepsze od ciebie

Opublikowano

CZemu ty sie tak ponizasz ? ;/

Jeśli spodobała Ci się moja wypowiedz lub porada . Kliknij symbolicznego plusa

Jednak jeśli uważasz , że to co napisałem to bzdura i głupoty stawiaj minus

^^.

Pozdrawiam !.

Opublikowano

Ja FuBu osobiście nie znam, z metina też nie (nigdy nie grałem na s2). Więc nie mam go za co lubić bądź nie lubić. A co do twojej mądrości na temat noobków - myślisz, że bronie go bo mi coś da? Tak? Na to liczę? Że się ze mną zaprzyjaźni i będziemy best friends do końca życia?

Jesteś naprawdę ograniczony koleś. Bronię go tylko dla tego, że nie widze powodu żeby kolesia obrażać, wręcz przeciwnie bo ma naprawdę fajne filmy zwłaszcza ostatnie, w których przedstawia Grotę Wygnańców wszystkim którzy nie osiągnęli 75.

Mówisz, że miałeś dużo lepsze postacie, dużo lepsze eq. Mówisz też, że dostałeś bana - dlatego, że nigdy nic nie miałeś... Tworząc parodie trzeba liczyć się albo z pochwałą albo z krytyką, a ty po prostu nie potrafisz... jedno słowo - porażka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...