Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zmiana nicku gold/black member

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Sugeruję, aby osoby uprawnione do zmiany nicku (gold/black member) mogły zmienić nick na nick użytkownika, który ma 0 postów i 0 aktywności.

Mam sporą szanse na wygranie golda, będę zmieniać nick, ale chciałbym na Juri które jest zajęte przez: http://www.mpcforum.pl/user/2227-juri/ - Puste konto.

Lub zrobić to jako nazwę wyświetlaną, czyli mam link do profilu taki jaki mam teraz ale nick w tematach itp. inny

Myślę, że wielu by chciało zmienić nick na jakiś zajęty przez tego typu osobę.

Opublikowano

Nazwa użytkownika, powinna być uniwersalna, toteż dwie takie same nazwy temu nie sprzyjają.

Nie.

Opublikowano

Ale to jest naprawdę wkurzające. Np. ja miałam ten sam problem ze swoim nickiem. Jednak jest parę metod na obejście i zrobienie jakiegoś niewidocznego znaczka. :) Albo ewentualnie kropka. :P Jeżeli ktoś założył konto o danym nicku to administracja nie powinna w nie ingerować...

Opublikowano

A jak ktoś jest aktywny tylko po prostu nie pisze postów/statusów? Po za tym ile ktoś musi się nie logować na konto aby można było podmienić nick? Kolejna kwestia - jaki nick dostanie nieaktywne konto?

76561198001815076.png
Opublikowano

A jak ktoś jest aktywny tylko po prostu nie pisze postów/statusów? Po za tym ile ktoś musi się nie logować na konto aby można było podmienić nick? Kolejna kwestia - jaki nick dostanie nieaktywne konto?

Zostawić - i tak jest teraz 3426-juri/ To tylko zmienić na koncie zmieniającego nick, bo cyferki są inne

Ale jak jesteście na nie to spx. Myślę że można by to jakoś zrobić i ułatwiło by to ludziom życie.

Można było by zrobić tak, że aby wziąć czyiś nick, to jego konto musi być nieaktywne przez 6 miesięcy/rok/2 lata

Opublikowano

Fajny pomysł, jeżeli nieaktywność oznaczałaby ostatnie logowanie 2 lata temu.

Opublikowano

Tak btw. Juri był aktywny w marcu.

Ostatnio: 18 mar 2013 21:16

Jeśli działałoby to tylko w przypadku gdy konto ma 0 postów i ostatnie logowanie nastąpiło kilka lat temu (3/4/5), jestem na tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...