Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Flash w PS3

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie może trochę głupie ale jestem laikiem

czy jeśli wejdę w playstation network to mogę oglądać filmy online na różnych stronach typu kinomaniak.tv?

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc, to przeglądarka w PS3 jest naprawdę słaba, cały czas duże problemy z AJAXem pomimo aktualizacji.
Nie każdą stronę sobie odpalisz, wydaje mi się, że internetu od wczoraj nie masz i wiesz, że niektóre strony, aby poprawnie funkcjonować potrzebują/instalują jakieś oprogramowania jak np. Flash czy Java, których nie zainstalujesz na konsoli.
Kinomaniak akurat działa, ale mogą się zdarzyć przycięcia filmów albo naprawdę długie buforowanie. Oczywiście nie muszą, to wszystko jest uzależnione od szybkości łącza oraz FW konsoli.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Powinien mieć. Oglądałem na różnych stronach filmy bezproblemowo. Co do przeglądarki, to działa u mnie bezproblemowo, lecz zbyt wolno, ale jest to wina konsoli.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Zalukaj działa pięknie. Także oglądałem filmy, a nawet mecze na żywo.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...