Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 czy PS4 brać?

Musti123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zamierzam poprosić o PS4 na święta, ale ciężko jest z dostępnością. Wie ktoś gdzie mógłbym zamówić ową konsolę?

Wie ktoś jeszcze czy będę mógł gdzieś zamówić gdzieś BF4 na PS4? Jeżeli nie to chyba bardziej opłacałoby się brać PS3 i sobie spokojnie pograć :)

Proszę o doradzenie!

PS: Jeżeli kupię PS4 z Assasinem to bez płacenia abonamentu będę mógł w niego grać bo to singleplayer tak?

Opublikowano

Trochę trudno się doczytać co tu piszesz. Ale z tego co się zorientowałem to PS4 kup chociażby w Media Markt. Cena co prawda nie jest niska, ale nie napisałeś, że chcesz taniego. Moim zdaniem jednak wziąłbym xBoxa :P

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Lada dzień mają trafić kolejne egzemplarze do większości marketów.

Konsolę kupisz choćby na allegro, tak samo jest z grą BF4... kupisz ją na allegro albo na stronach które zajmują się wysyłką gier jak np. Ultima czy Grymel.

Tak, jeśli nie kupisz PS Plus to tylko będziesz mógł grać singla.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

z PS4 będziesz miał lekką lipe ponieważ na chwilę obecną są niedostępne w całej polsce (nie licząc pojedynczych sztuk w marketach typu MediaMarkt) chyba że allegro gdzie cena dochodzi do nawet 5 tysięcy (LoooL). Nowa dostawa w niektórych sklepach ma być 6 grudnie jednak w pierwszej kolejności polecą opóźnione pre-ordery.

Tak więc jeśli Ci się nie śpieszy to poczekaj stycznia wtedy ps4 powinno już być normalnie dostępne jeśli jednak jakoś bardzo Ci nie zależy na lepszej grafice i pierdołach typu przycisk "share" to możesz kupić ps3 za dużo niższą cene.

Co do BF4 to jest on dostępny w prawie każdym sklepie w cenie około ~150zł z dodatkiem a przynajmniej za tyle ostatnio widziałem w tesco :P

Opublikowano

Ja na twoim miejscu kupiłbym poczciwą playstation 3, która ma ogromną bibliotekę gier i ta biblioteka cały czas się powiększa. Ps3 slim 320gb wyłapiesz w stanie bdb za 500zł , a playstation 4 1999zł. Moim zdaniem ps4 warto kupić, ale za pół roku/rok wtedy konsola się rozkręci i pokaże lepsze exsclusivy, aktualnie dostępne z exów masz knacka i killzone: shadow fall, ale według mnie (i większości graczy) te gry to benchmarki, czyli takie które pokazują możliwości konsoli (grafika, efekty, otoczenie) a sam gameplay ma się nijak.

9384.png

FANBOYS GONNA DIE!!!

Opublikowano

Również sądzę, że lepiej zaczekać. Na PS3 pograsz spokojnie jeszcze rok. PS4 jest, jak na razie, duża i dosyć droga... Najlepiej poczekać na wersję Slim i wtedy ją kupić.

17052109001382846035.png

Opublikowano

nie kupuj najlepiej nic ;> kup psp za 200 zl i zbieraj dalej poczekaj az ps4 ogarnie z cenami i kup... chyba ze jestes rozgrzanym hipsterem ktory wsyzstko musi miec po premierze i musisz sie bic w mediamarkcie o durna konsole za nie cale 3.000 zl ;) a za pol roku bedzie kosztowala 1,200 wiec nie widze sensu... bo wyjdzie jakas super extra mega slim + 100000000 GB + 50 padów

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...