Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ PYTANIE ] >> SERWER HARDCORE, CZY PVP?

>> SERWER <<  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. PVP czy HARDCORE? :D

• PVP
      14
    • HARDCORE
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanie...

Sluchajcie, mam do was male pytanko. Chcemy zrobic z jednym kolega serwer. Myslelismy nad typem i wykminilismy HARDCORE, lub PVP i tutaj pytanie do was: CHCECIE HARDCORE, CZY PVP?!

Hardcore'ow w Polsce jest juz troche i to naprawde ogarnietych, a serwera PVP brak, dlatego jestesmy bardziej sklonni do PVP.

Jesli chodzi o HARDCORE - standard tj. autorskie gildie, ranking, www itp.

Co do PVP mamy wiecej fajnych pomyslow m.in. system sojuszy, zaawansowany ranking, maly system gildyjny, system aren na kilku osobnych serwerach, automatyczne eventy na scoreboardzie, parkoury itp.

Piszcie co wedlug was lepsze, glosujcie w ankiecie. :D

Opublikowano

PvP :) Bo ten wasz HardCore zapewne nie wypali jak większość teraz ;/

Opublikowano

PvP :) Bo ten wasz HardCore zapewne nie wypali jak większość teraz ;/

No niestety jest duzo niewypalow co do hardcore'ow. Postaralibysmy sie, aby zrobic tym razem lepiej, ale tak czy siak my rowniez jestesmy za PvP bo mamy mega pomysly. :)

Jezeli macie jakies propozycje co do obu serwerow - pisac. ;)

@edit: jezeli macie pomysl co do nazwy rowniez pisac. :D

Opublikowano

PvP. Lepiej potrenować "skilla". Na HC jest zbyt duża konkurencja

Wielkie dzieki za odpowiedz. Bardzo sie cieszymy, ze wiekszosc stawia na "PVP", poniewaz brakuje dobrego serwera tego typu.

Jest jedynie CorePVP, iPVP z tych wiekszych, ale ich poziom nie jest super wysoki, brakuje tam oryginalnych pomyslow. ;)

Opublikowano

Wole zdecydowanie HardCory , ale przy takim serwerze jak skkf to twój... Jeżeli HardCore to minimum 150 slotów i reklama na byzyczu ... innej opcji na zrobionie opłacalnego hardcora nie ma.. Wiec jeżeli coś to dla Cb bardziej opłaci się PvP ! :) mam nadzieje że pomogłem :D

Opublikowano

Wole zdecydowanie HardCory , ale przy takim serwerze jak skkf to twój... Jeżeli HardCore to minimum 150 slotów i reklama na byzyczu ... innej opcji na zrobionie opłacalnego hardcora nie ma.. Wiec jeżeli coś to dla Cb bardziej opłaci się PvP ! :) mam nadzieje że pomogłem :D

Z funduszami, reklama, maszyna nie ma zadnych problemow.

Reklame mamy gotowa u YouTubera prawie 40.000 widzow, maszyna, ktora posiadamy jest o wartosci 800zl/miesiac, wiec to nie jest problem, ale hardcorow jest juz zbyt duzo <dopracowanych>, a na dobrym serwerze PVP z ciekawymi pomyslami mozna byloby pocwiczyc i sie dobrze bawic, ale decyzje zostawiam wam! ;)

Opublikowano

wszystko zależy od tego jak dobrze skonfigurujesz pluginy itp, lecz proponuję pvp.

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Zdecydowanie PvP. Ludziom to się podoba nie mówie, że hardcore nie lecz za dużo już jest takich serwerów. Myślę, że jak dobrze popracujesz nad serwerem PvP to wyjdzie na 100 - 150 osób :-)

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

No jasne że PvP. Takich serwerów jest mało a graczy dużo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym stawial na PvP lecz napewnio zeby nie bylo na serwerze tego Murasa -,- Nie polecam go straszny nudziasz -,-

Serwer PvP: garnizon.maxc.pl Zapraszamy -> 25/40

Opublikowano

Nie pierdol, właśnie z Murasem i Avaterysem są najwieksze zabawy na całego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...