Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jaki AD Carry.

CreezPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lucian, Draven, Vayne, Quinn. To moje picki, które obecnie na pewno są viable. Lubię je dlatego ponieważ mają 'mechanikę gry'. Każdy ogarnia na swój sposób.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak ktoś wyżej wspomniał każdy adc jest dobry na swój sposób ;). Mi najlepiej się gra caitlyn, ezrealem, vayne i gravesem ;). Moim zdaniem Riot troszkę zaniedbuje kog'mawa jak i urgota ;x.

Opublikowano

Jak ktoś wyżej wspomniał każdy adc jest dobry na swój sposób ;). Mi najlepiej się gra caitlyn, ezrealem, vayne i gravesem ;). Moim zdaniem Riot troszkę zaniedbuje kog'mawa jak i urgota ;x.

Urgot ma dostać reworka

yls1.jpg

=====

Ezreal <3

Opublikowano

Byłem przekonany, że Vayne i Cait są najlepsze aczkolwiek cały czas (jak widać ty też ;d) grałem Ezem. Uzbierało się 6300 i kupiłem Dravena...... To co on robi w early oraz po uzbieraniu 3 itemów + buty jest piękne. Hity po nawet i 1000 na krytyku. Ludzie schodzą na respa jak bułki rano w biedronce xD Polecam Dravena, najlepszy adc moim zdaniem.

Opublikowano

Nie napalaj się na Luciana, bo już jest zapowiedziany nerf dla niego w next patchu:http://how2win.pl/nerf-fiddlesticka-luciana-rammusa-tarica-i-zmiany-w-przedmiotach-porcja-nowosci-z-pbe/

Polecam ci na adc Eza ( ze względu na mobilność oraz dość mocny dmg) oraz Caitlyn ( Duże dmg + range)

Opublikowano

Nie zmieniło się dużo. Caitlyn ma najdalszy zasięg, vayne jak zbudujesz pod attack speed jest op, twitch jest mobilny i pod attack speed, ezreal dzięki q i e jest bardzo dobry ale ciężki w ogarnięciu.

Regulaminowa Sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...