Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wy uważacie...

shadowsninja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gościu, zadałeś tak bezsensowne pytanie że aż szkoda na nie odpowiadać. Każdy ma tyle skórek ile chce.

Równie dobrze mógł byś powiedzieć że posiadanie więcej jak jednego auta jest przesadą...

Opublikowano

Zamknijcie to, będą tu spamować, a temat bezsensu.

Mógłbym tak samo założyć temat w stylu :

Niektórzy mówią ,że chleb ze smalcem jest epic ,a wy jak uważacie?

mqdefault.jpg

Opublikowano

Chłopaczki ,zapewne mu chodziło np. ,że Nitro ma 3 skiny do gangplanka i ,że to jest przesada ,i my mamy napisać co o tym sądzimy.

Bezsensu ,lepiej do każdego champa po 1.

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Nom zdecydowanie bo po co komu każdy skin do jednej postaci?

Chyba że każdego dnia grałby innym skinem xD

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Kilka skórek do danej postaci jest bezsensowne bo nie wiadomo do której wybrać,a co do skórek ogólnie to można mieć ile się chcę,umilają one gre ;)

Opublikowano

Ja mam 3 do Hecarima, 3 do Nidalee itp. i dobrze mi z tym.

Każdy ma tyle skinów ile chce i na ile może sobie finansowo pozwolić

Opublikowano

Koledze chodziło chyba o więcej niż 1 skórka do KAŻDEJ POSTACI, jeżeli chodzi o to, to nie uważam tak :)

Do Lee Sina mam wszystkie prócz Tradycyjnego (bo jest najgorszy), do Tristany mam 2 (piratka i rocket girl ta najnowsza). Dwa skiny mam do Vayne (arystokratka + Dragonslayer). Więc nie, jak komuś się postać podoba to raczej nie przesada, a to że ma hajs i kupuje skiny to jego sprawa :)

Opublikowano

Jak kupujesz ponad 1 skórke to powinieneś się tego wstydzić i nie wychodzić z domu do końca życia. [*]

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Dobrze jest mieć jednego skina do jednej postaci , wiecej to głupota , bo nie zmienisz ich w trakcie gry*

*nie dotyczy limitowanych skinów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...