Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferuję] Zostanę grafikiem na Twoim serwerze !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie za mocny topaz + chujowe napisy.

Bo ty robisz lepsze xD

Nie za ładnie to wygląda po prostu najebany topaz + styl

Co kto lubi ;)

Znalazłem Twoją pracę :

2rd7ofp.jpg

Zacznij od siebie potem oceniaj innych xD

Opublikowano

Bo ty robisz lepsze xD

Co kto lubi ;)

Znalazłem Twoją pracę :

2rd7ofp.jpg

To nie był hejt, tylko opinia. Naucz się czytać ze zrozumieniem cymbale. To że najebiesz topazu i dodasz render nie znaczy że jest fajne. xD

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

To nie był hejt, tylko opinia. Naucz się czytać ze zrozumieniem cymbale. To że najebiesz topazu i dodasz render nie znaczy że jest fajne. xD

Żadnego renderu nie użyłem no chyba, że mikołaja w ostatniej sygnaturze.

Chcesz wyrazić opinie? Prosze tutaj masz moją galerię ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1095677-darwor/#entry9473328

ten temat jest tylko i wyłącznie ofertą, a nie prośbą o opinie ;)

Opublikowano

Bo ty robisz lepsze xD

Co kto lubi ;)

Znalazłem Twoją pracę :

2rd7ofp.jpg

Dałeś taką starą prace fajnie ;) a i jeszcze jedno tą prace co pokazałeś przynajmniej użyli w prezentacij servera :) a twoje topazowe gówno najwyżej możesz pokazać w PhotoShopie. Nie umiesz doceniać opini innych to jesteś bardzo słabym grafikiem, chociaż to widać Długaaa droga przed tobą. Wróć za miesiąc chociaż nie wiem czy taki czas ci wystarczy bo musisz się wiele nauczyć ;)

Opublikowano

Topaz, topaz, topaz, nawet na napisach topaz. Ten filtr wcale nie jest ładny, mimo, że tak większość uważa, seriously. Dodatkowo, coś, co bardzo często mnie denerwuje w prezentacjach - brak polskich czcionek. Wygląda, to tak, jak gdyby autorzy/administratorzy projektu nie potrafili pisać po polsku.

Zrezygnuj z topazu i używaj polskich liter w prezentacjach. Będzie wtedy lepiej.

Opublikowano

Zeby uzywać topaza, trzeba mieć gust i umieć go używać. Dodatkowo jak już chcesz sobie ułatwiać prace to pobierz wszystkie filtry a nie na jednym próbujesz coś zdziałać, dodatkowo baw się stylami warstw, troche podstawowymi filtrami a moze uda ci sie cos ciekawego stworzyć. ;)

Opublikowano

Up ... Docencie pracę autora i nie hejtujcie go za takie rzeczy. Nie ładniej powiedzieć "ej kolego popraw to i to i będzie piękna grafika" a wy jedziecie równo po nim ... :/ trochę szacunku. Pozdrawiam.

@topic

Wszystko fajne gdybym robił serwer to bym Cię wziął ale jest jak jest więc ćwicz dalej głównie belki do prezentacji itp:)

Opublikowano

Up ... Docencie pracę autora i nie hejtujcie go za takie rzeczy. Nie ładniej powiedzieć "ej kolego popraw to i to i będzie piękna grafika" a wy jedziecie równo po nim ... :/

Dlaczego mają kłamać? Grafika najlepszej jakości nie jest, dużo pracy przed nim.

Opublikowano

Halo halo.

Napisała wredna i sie tłumy zleciały....

Napisałem, ze dopiero sie ucze a wy juz macie mokro w majtkach...

Nie aktualne tak btw ;)

Prosze o cls

Opublikowano

No mnie np. się podoba. Każdy ma swój gust, tylko szkoda, że nie ma polskiej czcionki, tak jak to Wredna napisała. Każdy tak pisze, że źle, brzydko itp. Może Wy pokażecie swoje prace? :) Nie załamuj się tylko rób nadal robotę :)

Opublikowano

No mnie np. się podoba. Każdy ma swój gust, tylko szkoda, że nie ma polskiej czcionki, tak jak to Wredna napisała. Każdy tak pisze, że źle, brzydko itp. Może Wy pokażecie swoje prace? :) Nie załamuj się tylko rób nadal robotę :)

Nie mam zamiaru się załamywać.

Dostałem koło 5 ofert już.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...