Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Origin Problem z kodami

Maks.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 kody i jeden kod zainstalowałem ( Dead Space ) no i odinstalowałem grę i czy bym dał komós kod to on by go wykorzystał?

Opublikowano

Kod jest jednorazowego użytku i przypisywany do danego konta.

Jeśli chcesz pożyczyć koledze gre to musisz mu podać passy do origin.

Jeśli masz 2 keya nie zużytego to możesz go oddać.

Opublikowano

Trochę jaśniej... Masz kody do 2 gier, tak? Jeśli ten, który chcesz dać komuś innemu wcześniej przypisałeś do swojego konta, to on na swoim nie pogra.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wg. mnie to origin jest niedorobionym programem, ściągałem sobie AC2 i nagle gdy było 54% to zmieniało się co sek 54%/12%/54%/12% i tak w kółko, i przez to drugi raz jakby się ściągało, zatrzymałem na tym 12% kliknałem anuluj, i anulowało te 52%, wiec pozdrawiam . Jak ktoś wie o co b, to niech mi tu napisze, dzieki !

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

@up ale o co ci chodzi, jesli przerywasz pobieranie to ci moze zjebac wszystko co sciagnelo (mowie tu o rage), no wiec w czym problem? dajesz sciaganie i czekasz

Opublikowano

Że pobierało się normalnie do 54% AC2 a potem pobierało się i to co było 54% i od nowa się ściągało, czyli tak jakby origin zdecydował że pobierze 2 raz, i się pobieralo podwójnie, kumasz ?

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Wg. mnie to origin jest niedorobionym programem, ściągałem sobie AC2 i nagle gdy było 54% to zmieniało się co sek 54%/12%/54%/12% i tak w kółko, i przez to drugi raz jakby się ściągało, zatrzymałem na tym 12% kliknałem anuluj, i anulowało te 52%, wiec pozdrawiam . Jak ktoś wie o co b, to niech mi tu napisze, dzieki !

Że niedorobionym programem jest, to wiadomo od dawna. Zacznijmy od tego, że czasami jak jesteś zmuszony zrestartować Origina, to nie wczytuje ci przez długi czas listy przyjaciół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...