Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie można Kupić Laser Tag?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć gdzie można by było kupić przez internet Zestaw Laser Tag i ile on by wynosił . Chodzi mi o około 2 bronie, Czujniki (najlepiej wbudowane w broń do tego całe oprogramowanie). Nie Dawać linków do Broni z Nerf , ponieważ chciałbym profesjonalny zestaw.

Z Góry Dziękuje

Za Sensowne i Pomocne odpowiedzi daje + i 5 na Profilu

Ceny Laser Tag : http://speedy.sh/grNpd/HT-Laser-Tag-ceny.doc

Opublikowano

No właśnie nie ma na allegro tylko jakieś z Nerfa są dla dzieci . :P a Na Ebay-u nie ma w Polsce.. i też są takie ''Dla Dzieci''

Opublikowano

Na tablicy też nie ma . Tak się zastanawiam czy kupić sobie fife 14 czy laser taga , ale problem jest że nie ma nigdzie laser taga

Opublikowano

No właśnie nie ma na allegro tylko jakieś z Nerfa są dla dzieci . :P a Na Ebay-u nie ma w Polsce.. i też są takie ''Dla Dzieci''

To zamów z zagranicy.

Opublikowano

A po co ci ów zestaw? Chcesz chodzić na arenę laser taga z własną bronią, czy we 2 osoby się strzelać? Ja osobiście w tym sensu nie widzę, gdyż raz, że będzie to prawdopodobnie bardzo drogie, a dwa, że ci się szybko znudzi na dwóch.
Proponuję ci zainteresować się Airsoftem, albo kupić sobie tą Fifę.

1567846744.png
Opublikowano

Dowiedziałem się ile kosztuje laser tag , dla ciekawych 465 złoty mały pistolecik (jeden) Dam wam linka jakby ktoś był zainteresowany (w temacie będzie).

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...