Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy PC

Nołbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio postanowiłem wymienić swojego PC-a . Ten którego aktualnie posiadam że tak powiem nadaje się do muzeum( to niestety prawda ). Mam 16 lat , i jak wiadomo w takim wieku lubi się w coś pograć . Rodzice z racji tego że mój komputer nie był nigdy modernizowana ( kupiłem 7 lat temu ) powiedzieli że kupią mi nowy . I tu jest problem , osobiście się nie znam na komputerach i tych wszystkich sprawach związanych z procesorami itp. Zastanawiałem się nad jednostką która jest wstanie pociągnąć gry typu Battle Field 4 i będzie mi służyła przez długi czas . Jeżeli ktoś ma chęć to proszę wypisać jakie jego zdaniem mogą być części do tego nowego PC ( wszyściutko łącznie z zasilaczem , [ale bez monitora itp.]) Chciałbym także zauważyć że cena tego zestawu nie ma być nieograniczona tylko w granicach rozsądku na 3000 zł ( ma mi on posłużyć tyle ile stary ) .

Opublikowano

A ile ten zestawik będzie w stanie przetrzymać , bo chciałem sobie kupić coś co długo będzie się z grami trzymało. Bo jeżeli przetrzyma on ok.5 lat z dobrymi gierkami typu BF to ta propozycja jest jak najbardziej OK

Opublikowano

Za 5 lat pograsz na niskich lub średnich w zależności od tego jak rozwinie się branża - tego nikt ci nie powie. Ale obecnie w najnowsze gry pograsz na ultra lub high w Full HD. Wydajniej za 3k się nie da.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...