Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE/PROBLEM] Generowanie Mapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam pytanko - wygenerowałem mapkę z latającymi wyspami ,lecz w pewnym momencie się ona kończy i zaczyna 'normalna' dokładniej wygląda to tak:

2ccw3o8.png

Można to jakoś zmienić ? Bo chciałbym ,aby nie było tego 'efektu' i mapka była na całej powierzchni :)

Za dobrą odpowiedz daję LIKE !

Z góry dzięki :)

zzl7.png

Opublikowano

Jak generowałeś? Może poruszaj się po mapie by wygenerować ręcznie i jeszcze raz wygeneruj.

Jak robią mapy typu skyblock to usuwa MCEditem dużą powierzchnie razem z bedrockiem i tam robi skyblocka

Opublikowano

Jak generowałeś? Może poruszaj się po mapie by wygenerować ręcznie i jeszcze raz wygeneruj.

Jak robią mapy typu skyblock to usuwa MCEditem dużą powierzchnie razem z bedrockiem i tam robi skyblocka

Generowałem Generatorem na singlu BWG4 nie znam pełnej nazwy

Poruszanie po mapie raczej nie pomoże bo ona się dalej nie wygeneruje bo jest to jednorazowe

Sprawdzałem tą mapkę w mcedit ale nie pokazuję się w nim ten normalny świat ;/

--------------

Macie jakieś jeszcze pomysły ? Jakieś inne generatory ? chodzi mi o mapkę w której będą takie duże wyspy .

zzl7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...