Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kiedyś wróci ten dawny minecraft :\ ?

bocurkocur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to ciekawe, bo grałem od drugiej wersji alphy i w okolicach jej wyjścia zarejestrowałem się na tym forum. Poza tym nie rozpoczynaj flame'u, bo ja ciebie nie obraziłem.

Idąc dalej, to w alphie po zdobyciu diamentowego eq nie miałeś co robić. Potem dopiero zrobili Nether, potki, enchanting i End, więc potrzebujesz o wiele więcej czasu, aby dojść do endgame'u.

Zgadzam się jednak z tym, że gra jest nudna, ponieważ już dawno wyczerpała swój potencjał. Co z tego, że ją aktualizują skoro mechanika rozgrywki jest taka sama jak kilka lat temu.

hmmm a to ciekawe ostatnia wersja alphy wyszła 3 grudnia 2010 a ty na forum zarejestrowałeś się 14 lutego 2011 a ta 2 wersja alphy dokładnie 1.0.0 wyszła 30 czerwca 2010 więc nie kłam.

Bdw.Stare czasy były fajne nawet grało mniej osób które nie ogarniały ortografi było sporo serwerów survival + działki na których fajnie się grało.I to może wrócić za pomocą filmów na youtube niczym więcej można to tylko wspominać jak swoje dzieciństwo czyli to już nie wróci(chyba że w troll update xD).PS Mc Version Changer się kłania też :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

ten "dawny minecraft" już nigdy nie wróci :c jedynie, możesz cofnąć wersję minecrafta na taką jaką chcesz, nic innego nie zrobisz, niestety

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Przyznam , że to już nie ten sam minecraft , co kiedyś. Ale nie jest źle , mimo tego wszystko (nie)stety idzie pod RPG'a.

Pewnie odpowiedź już znacie , nie wróci.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Sam jesteś nudny frajerze. Widać nawet nie grałeś na alphie -,-. Teraz zrobili z tej gry erpega, a nie sandboxa. Jest nudna, nie ma w niej wyzwań i zdobycie diaxowego eq to kwestia 1-2H (?), więc nie odzywaj się jak się nie znasz pls.

A autor tematu niech popracuje nad ortografią i spróbuje na prawdę pograć na alphie/becie ;x

Teraz Mc jest nudny? Gdyby dalej była alpha to by nie było żadnych serwerów typu mineplex tylko byś dalej stawiał cobble

tenor.gif

Opublikowano

A to ciekawe, bo grałem od drugiej wersji alphy i w okolicach jej wyjścia zarejestrowałem się na tym forum. Poza tym nie rozpoczynaj flame'u, bo ja ciebie nie obraziłem.

Idąc dalej, to w alphie po zdobyciu diamentowego eq nie miałeś co robić. Potem dopiero zrobili Nether, potki, enchanting i End, więc potrzebujesz o wiele więcej czasu, aby dojść do endgame'u.

Zgadzam się jednak z tym, że gra jest nudna, ponieważ już dawno wyczerpała swój potencjał. Co z tego, że ją aktualizują skoro mechanika rozgrywki jest taka sama jak kilka lat temu.

Dobra, sory, poniosło. Poza tym dojście do End-Game'u trwało tyle samo co teraz na Alphie. Do tego dochodziły serwery, nieskończona ilość funu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...