Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy kiedyś wróci ten dawny minecraft :\ ?

bocurkocur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :)

chciałbym rozpocząć rozmowę na temat tego czy kiedykolwiek powruci ten stary mc kiedy można było grać normalnie

, kiedy ręcznie wgrywało się mody , i kiedy mc nie porzerał tyle ramu :'(

Opublikowano

Jesteś trollem, czy jesteś tak głupi?

Jesteś wielce poszkodowany tym, że z każdym miesiącem chcą tą grę zrobić lepszą. Pracują ciężko nad wydaniem nowej wersji, zoptymalizowaniem jej, a ty płaczesz na forum, że minecraft kiedyś zużywał mniej ramu i ręcznie się wgrywało mody. W takim razie zapraszam do nudnej alphy.

Opublikowano

"Wruci"? Co do treści tematu... tam na prawo i w górę masz taki magiczny iksik. Kliknij go to będę wdzięczny.

Skoro milczenie jest złotem, a mowa srebrem... to chyba właśnie wzbogaciłem się o jedną sztabkę!

Opublikowano

Wiesz, istniej coś takiego jak Minecraft Version Changer. Jest to program do zmieniania wersji w minecraft. Co do powrotu, to ni jestem za, nikt nie każde Ci zmieniać wersji, możesz zostać przy tej co masz, jeżeli nie podobają Ci się następne wersje.

Opublikowano

Trochę bez sensu ten temat. Wiadomo przecież że nie zmienią oryginalnej wersji na starą, albo że usuną wszystkie te rzeczy. Grę próbują ulepszać, ale jak mi się też zechce grać na starszej wersji to gram na alphie. :D

Opublikowano

Rozumiem twoje zamiłowanie do rosyjskiego, bo też uwielubiam ten język, ale to jest polskie forum i 99.9% nie rozumie przekazu Google Tłumacza. ;)

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Trzeba iść z duchem czasu, gdyby minecraft zatrzymał się na wersji alpha to owiele mniej osób by w nieho teraz grywało.
Oczywiście zawsze możesz wrócić do poprzednicj wersji za pomocą magicznego guźniczka "change wersion".

A może kiedyś w przysłości minecrafta tak sie zmieni że zechcemy powrócić do tych aktualnych wersji.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Jak nie chcesz grać teraz w minecrafta to zrób sobie przerwę, a jak chcesz grać na starszych wersjach to użyj zmiany wersji w premium, albo MVC

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

kurde jak ci nie odpowiada to nie graj. Po to mojang robi zmiany by gra była lepsza

Opublikowano

jeśli nie podoba ci się jakaś zmiana bądź tęsknisz za wybraną wersją minecrafta zawsze możesz sobie cofnąć poprzez odpowiednie programy / launchery i grać na dawnej wersji minecrafta i problem rozwiązany :D

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Dokładnie tak jak koledzy wyżej napisali. Jeżeli Ci się coś nie podoba w tych wersjach to możesz zaszwe przwyrócić starszą wersje .

Opublikowano

Jesteś trollem, czy jesteś tak głupi?

Jesteś wielce poszkodowany tym, że z każdym miesiącem chcą tą grę zrobić lepszą. Pracują ciężko nad wydaniem nowej wersji, zoptymalizowaniem jej, a ty płaczesz na forum, że minecraft kiedyś zużywał mniej ramu i ręcznie się wgrywało mody. W takim razie zapraszam do nudnej alphy.

Sam jesteś nudny frajerze. Widać nawet nie grałeś na alphie -,-. Teraz zrobili z tej gry erpega, a nie sandboxa. Jest nudna, nie ma w niej wyzwań i zdobycie diaxowego eq to kwestia 1-2H (?), więc nie odzywaj się jak się nie znasz pls.

A autor tematu niech popracuje nad ortografią i spróbuje na prawdę pograć na alphie/becie ;x

Opublikowano

Pisz, że mojang stara się robić tę grę jak najlepszą - nie zwracaj uwagi na to, że minecraft staje się coraz gorszy.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Sam jesteś nudny frajerze. Widać nawet nie grałeś na alphie -,-. Teraz zrobili z tej gry erpega, a nie sandboxa. Jest nudna, nie ma w niej wyzwań i zdobycie diaxowego eq to kwestia 1-2H (?), więc nie odzywaj się jak się nie znasz pls.

A autor tematu niech popracuje nad ortografią i spróbuje na prawdę pograć na alphie/becie ;x

A to ciekawe, bo grałem od drugiej wersji alphy i w okolicach jej wyjścia zarejestrowałem się na tym forum. Poza tym nie rozpoczynaj flame'u, bo ja ciebie nie obraziłem.

Idąc dalej, to w alphie po zdobyciu diamentowego eq nie miałeś co robić. Potem dopiero zrobili Nether, potki, enchanting i End, więc potrzebujesz o wiele więcej czasu, aby dojść do endgame'u.

Zgadzam się jednak z tym, że gra jest nudna, ponieważ już dawno wyczerpała swój potencjał. Co z tego, że ją aktualizują skoro mechanika rozgrywki jest taka sama jak kilka lat temu.

Opublikowano

Minecraft trochę idzie w innym kierunku niż kiedyś, mi przeszkadzają tylko chujowate serwer minecrafta...

Brakuje mi takich serwerów jak np ds

49yxrs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...