Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z8Games

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Gra Lost Saga ma trafić w ręce Z8Games 18 grudnia.

Chciałbym wiedzieć czy ta firma troszczy się o graczy, organizuje dużo eventów itp.?

Sorki, że pytam tutaj, ale po wpisaniu "z8games" w google był odnośnik do CrossFire, a na MPC jest ten dział :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Moim zdaniem akurat w tej grze(crossfire) eventy są praktycznie co chwilę, nie mogę osobiście narzekać na ich brak, przez co gra nie jest nudna. Co do podejścia do graczy dużo powiedzieć nie mogę, ponieważ nie miałem kontaktu z supportem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podejscie do graczy i wyłapywania oszustów zerowe, nie przejmują się żadnym cheaterem i sami ich nie zwalczają tylko czasami dadzą aktualizację X-Trap'a, od oszustów aż się roi a reporty nie działają przez co ich też nie banują a jeśli nawet to zanim support przeczyta zgłoszenie mija sporo tygodni/miesięcy. Ja zgłosiłem cheatera 2 lata temu i do dzisiaj status w supporcie " OPEN " a automatycznie po przeczytaniu daje się CLOSE ;p

Opublikowano

Eventy są dość często(Narzekać się nie da :) ). Co do hakerów to jest różnie. Lecz większość idzie banować.

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...