Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opinia na temat aukcji. Allegro.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściema, tylko fejki po tyle chodzą. Jak już chcesz wydać 260zł to lepiej kup oryginalne najeczki.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

To nie jest fake, możesz kupować.

Nawet na zdjęciu masz napisane -45 % ceny :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Komentarzy pozytywnych ma sporo. Sam niewiem, ostanio widziałem w sklepie 90 za 300 zł z przeceny ale niestety nie bylo rozmiarow. Prosze o wiecej opini :)

Opublikowano

I po co wprowadzasz w błąd?

@Top: Jebie fejkiem na kilometr. Już po samej bryle buta widać, że komuś serio się nie chciało tego sklejać. Nie patrz nigdy na ilość komentarzy typu "oryginalne", bo ludzie kupują najtaniej jak się da i potem dumni za swojej oszczędności nie widzą, jak bardzo chujowe podróby kupili... Jak chcesz sobie kupić AM, to kup z normalnego sklepu za normalne pieniądze albo w ogóle.

7m9a.png

Opublikowano

Naprawde bylbym wdzieczny za wystawienie opini osoby "mniej wiecej" znajacym sie na tym. Jesli ktos naprawde nie ma pojecia niech sie nie wypowiada :I Osobiscie wydaje mi sie ze cena jest podejrzanie niska. Jajk myslicie jeslibym do nich zadzownil i zapytal o wystawienie faktury mialbym 100% pewnosc ? Z tego co mi wiadomo to malo jaka firma podejmie sie takiego ryzyka :)

Opublikowano

I po co wprowadzasz w błąd?

@Top: Jebie fejkiem na kilometr. Już po samej bryle buta widać, że komuś serio się nie chciało tego sklejać. Nie patrz nigdy na ilość komentarzy typu "oryginalne", bo ludzie kupują najtaniej jak się da i potem dumni za swojej oszczędności nie widzą, jak bardzo chujowe podróby kupili... Jak chcesz sobie kupić AM, to kup z normalnego sklepu za normalne pieniądze albo w ogóle.

Zdjęcie może być równie dobrze z internetu, na obrazku jest wyraźnie napisane, że -45 % ceny jest..

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Boshe, buty to buty, nie rozumiem po co wybierać jakieś najdroższe, najdroższych marek. Ja idę sobie do pierwszego lepszego obuwniczego i kupuję buty, pasują? pasują!

Opublikowano

Boshe, buty to buty, nie rozumiem po co wybierać jakieś najdroższe, najdroższych marek. Ja idę sobie do pierwszego lepszego obuwniczego i kupuję buty, pasują? pasują!

Ale jak kupujesz buty za 260zł to jednak wymagasz tego komfortu a nie wsadzonego plastikowego systemu air max który bardziej niszczy niż relaksuje twoją stopę.

Si?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ale jak kupujesz buty za 260zł to jednak wymagasz tego komfortu a nie wsadzonego plastikowego systemu air max który bardziej niszczy niż relaksuje twoją stopę.

Si?

A ja kupie buty za 60zł i też nie narzekam. W dodatku 200zł w kieszeni.

Opublikowano

Zdjęcie może być równie dobrze z internetu, na obrazku jest wyraźnie napisane, że -45 % ceny jest..

Boże... Powiedz, że to prowo jest.

Widzę, że rozmowa nie ma sensu. Spadam na obeznane forumy...

7m9a.png

Opublikowano

Napisałem już temat na profesjonalnym forum ale z racji tego, że forum jest już na kresu istnienia na odpowiedź trzeba będzie troche poczekać.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jesteś strasznie łatwowierny, każdy może sobie napisać -45% ceny i sprzedawać fejki jako orginalne buty ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...