Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam pluginu xcrGuilds

Gość kresrek007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam pluginu na gildie który znajduje się m.in. na: hc.craft-page.pl, minegold.pl znalazłem więcej serwerów z tym samym pluginem, i doszły mnie suchy że to xcrguilds i że ten plugin krąży po necie.

Mógłby mi ktoś podać link do niego?

Na PW lub w temacie?

Daje like!

Opublikowano

Mam ten plugin... Ale on i tak nie działa ;-; Więc jedynie możesz po prosić kogoś by Ci napisał taki plugin za opłata ;D

pNEP7Zl.png

Opublikowano

Niedawno krążył po internecie ten plugin. Wątpię, żeby ktoś go udostępnił.

@Up

Plugin działa wystarczy z edytować parę linijek od bazy danych. :)

Opublikowano

Musisz zdekompilować ten plugin w jakimś dekompilerze następnie:

pl.xcrafters.guilds --> mysql --> MySQLManager - tam zmienić poszczególne linijki, ale ogólnie nie polecam tego robić. ;)
Kradzież czyiś pluginów nad którymi długo pracowali jest idiotyczne...

1385994001-U1054196.png

Opublikowano

Dobra, tyle to wiem ;D, tylko proszę o DL daje like (możliwe że małą nagrodę pieniężną)

Opublikowano

Te serwery nie używają pluginu xcrGuilds tylko pluginu by Digitalix :) co do xcrGuilds, aby go odpalić musisz edytować kilka klas pluginu co bez zezwolenia autora jest nielegalne :)

Opublikowano

Witaj kresrek007, jako właściciel serwera MineGold.pl moge ci powiedzieć że tego pluginu na gildie nigdy nie zdobędziesz :)

I skącz kopiować moje pomysły.

Reklama ...

eJw9jEEKwlAMBfc5xbuAYJUeoAcQRITiMtKgD_r_

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@UP craftserve1" - multi konto fusha.. Że tak zachawlasz ten sz*ajs?

@Topic:

Plugin znaleziony. Proszę o zamknięcie tematu.

Opublikowano

@UP: Digitalixa znam, i znać będe, on mnie też zna. Jako, że go znam to wiem, że on za "nic" nie udostępnia pluginów, tym bardziej autorskich. ;)

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Skoro ten cały "Digitalix" nie udostępnia pluginów to skąd oni go mają?

A co do XCRGuild to podbiołem pod mysql ale wywala błąd że nie ma tabeli "gracze".

Opublikowano

To podaj link w temacie zobaczymy.
Masz na myśli XCRGuild czy plugin Digitalixa?

XCRGuild - działa tylko trzeba mieć tabele do mysql - "GRACZE"

Opublikowano

Co do pluginu Mam ten plugin ale juz przerobiony przez Aramka Lecz to nie jego plugin tylko jakiegos goscia jezeli aramek sie zgodzi + xcrysisx to wam go dam

post-1072972-0-94242300-1388406850_thumb

Szukam Ludzi ogarnientych do Sieci MultiCrafters

Opublikowano

To podaj link w temacie zobaczymy.

Masz na myśli XCRGuild czy plugin Digitalixa?

XCRGuild - działa tylko trzeba mieć tabele do mysql - "GRACZE"

Edytowałeś xcrGuilds ? Jak tak to zgłaszamy Cię, jak nie to nic nie zrobisz, bo się łączy z stara bazą danych xcr, tylko i wyłącznie jej.

Tak jak mówie, skoro działa, i wywala brak tabeli, to najchętniej powinieneś dostać bana, na forum i zgłoszenie, Bana za kradziesz, i nie przestrzeganie praw autorskich.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Edytowałeś xcrGuilds ? Jak tak to zgłaszamy Cię, jak nie to nic nie zrobisz, bo się łączy z stara bazą danych xcr, tylko i wyłącznie jej.

Tak jak mówie, skoro działa, i wywala brak tabeli, to najchętniej powinieneś dostać bana, na forum i zgłoszenie, Bana za kradziesz, i nie przestrzeganie praw autorskich.

To zgłoś.. :)

A gdzie dostane bana? na mpcforum, no chyba nie gdyż to forum nie ma nic do pluginu..

Opublikowano

Skoro temat z dl, pluginów wleciał do kosza i usuniety to samo może sie stać z twoim kontem. Dlaczego Wy nie potraficie uszanować pracy innych tylko kopiować i kłamać, kraść i pierdolić to że Krzysiek pisał te pluginy od xcr poł wakacji? Wiecie czemu nikt nie udostępnia za darmo zajebistych pluginów? Bo wie co będzie, są Ci co to docenią, ale są też Ci którzy zajebia, i mają wyjebane. Postaram się do 3 tyg. Dać gotowy kod na kompilacje/dekompilacje clazz tak byście z jd-gui mogli zobaczyć to jedno piękne gówno z kompilera którego i tak nie zrozumiecie.

10732745374541468291.png

Opublikowano

Co do pluginu Mam ten plugin ale juz przerobiony przez Aramka Lecz to nie jego plugin tylko jakiegos goscia jezeli aramek sie zgodzi + xcrysisx to wam go dam

Jeżeli jakie kolwiek gildie, pluginy (nie twoje) będą udostępnione przez ciebie. To koleś wiedź że to się dla ciebie źle skończy.

PS: DarkIwanku (Wiktorze.I) pamiętaj ty już u nas kłopoty miałeś i możemy to powtórzyć.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...