Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie znajdę broń? Jaka postać do expa?

HicKD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a Więc takie pytanie gdzie(na jakim dungu)na 20-30 lvl wydropie dobrą broń jak szybko expić??, jaka jest najlepsza postać do expa wliczając Kali assaina?

Opublikowano

Dark Tower Magic Institute na poziomie Abyss moze co poleciec na 24 lvl epic albo kupic lub craftowac rowniez na 24 lvl bron z cerbera.

Co do twojego 2 pytania to wedlug mnie Sorcerer z powodu tego ze ma skille obszarowe i niesamowite combo. Kali zadko kiedy zabieraja na dungi 60 lvl.

Jezeli mialbys zaczac grac Sorcerem polecam ci Force User polecami ci obejrzec wczesniej pare filmikow na YT jak jej skille wygladaja i co takiego potrafia stworzyc ;)

Mam nadzieje ze ci pomogla jesli tak liczy na lajka :D

Opublikowano

Up nie zgodze sie, do expa najlepsza postać to Academic -> engineer -> Gear Master kaczki + wierze robią 2x tyle dpsu co ty, w dodatku alfredo może zbierać agro więc robisz na luzie solo abbysy z przecietnym eq (no broń dobra tylko potrzebna gdzie inne klasy potrzebuja jak najwiecej jak najlepszego eq)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

@UP Zgadzam się z tobą zapomniałem o Gear Masterze. Ale taka jest prawda ze nim jest nudna gra expienie nim to tylko rzucanie wierz kaczki i alfredo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...