Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Proszę szybko pomocy ! serwer !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich otóż mam problem a więc Jak chce ktoś wejsc na mój serwer wywala go przy wybiorzę postaci dlaczego ? mam pytanie jeśli chodzi o klient to dalem taki klient jak ja mam i Łatke moje rooty z zmienionymi Ip i serwer info końcówka zwykła i mam pytanie dlaczego oni nie mogą wejść jak ja mogę? Dałem im locale i rotki wktórych zmienione IP za szybką pomoc + i 5 w profku

Specjalista
Opublikowano

Daj im całego clienta,+ w root i serverinfo ma być twoje ip z normalną końcówką,odpal portmapa zapora off.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Zrób im łatkę do klienta (najlepiej niech mają tego samego co Ty, bo przy innych może ich właśnie kickać jak to opisałeś).

Rooty z Twoim IP, odpowiednio skonfigurowane sysinstall, wyłączona zapora, antywirus i komunikatory blokujące porty (skype, gg...), do tego włączone porty logowania.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Jak off zapore ?

Daj im całego clienta,+ w root i serverinfo ma być twoje ip z normalną końcówką,odpal portmapa zapora off.

Opublikowano

Zapora systemu Windows:

Panel sterowania > System i zabezpieczenia > Zapora systemu Windows > Włącz lub wyłącz zaporę > Wyłącz.

Nadal To samo ./ !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...