Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje] Ekipy 16+ Technik/Quester/Sponsor/Współzałożyciel!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na wstępie dodam tylko ze jeżeli nie interesuje cie czas poświęcony przy tworzeniu serwera, a chcesz dołączyć tylko by być w ekipie i nic nie robić, to sobie odpuść.

Poszukuje ekipy do stworzenia serwera gry Metin2, powiem na wstępie ze mam 20 lat, i nie interesują mnie osoby które, zrobią bo zrobią, i jeżeli coś będzie do poprawki, to maja to głęboko w d***, jeżeli masz taki zamiar, albo nie jesteś pracowity, to tez sobie odpuść.

Interesują mnie najbardziej osoby które będą mogły się wykazać swoja wiedza, zainteresowaniem w dana prace, będą poświęcać swój cenny czas, aby dopiąć serwer na ostatni guzik, wyeliminować wszystkie błędy, oraz niedoskonałości. Osób które znają się na tworzeniu serwera w 101%, które nie rzuca tego po godzinie roboty, od razu dodam ze za zaje^^^^ie wykonano robotę, będzie tez bardzo dobre wynagrodzenie, i nie będzie to 1 razowe, bo jeżeli serwer będzie dobrze zrobiony, i będzie zarabiał sam na siebie, to ekipa tez będzie otrzymywać jakiś % z IS, i nie mowie ze serwer ma być pod zarobek, ze IS ma być tani jak cholera. Chce stworzyć taki serwer jakiego nie widziała Polska.

Sponsor się przyda bo jeżeli technicy nie wyrobią się w czasie, to dupa, wiec trzeba będzie zapłacić kolejny miesiąc z góry, od razu mowie ze jeżeli zbiorę ekipę,załatwiam serwer, i wszyscy biorą się do roboty, w planach mam tez masowa reklamę i wiele więcej pomysłów, ale te informacje przekaże tylko zaufanym członkomekipy.

Od Questera oczekuje tego, ze umie napisać Quest od początku do końca, poprawnie bez błędów, by nie wywalało co chwile serwera, i osoba która się słucha co ma zrobić i na jaki lvl, mam w planach poprowadzić pewna fabule, i dlatego wymagam od tej osoby dużo czasu.

Wiec jeżeli zaliczasz się do jakiegoś typu ekipy, i chcesz się sprawdzić, Pisz na PW!

gtav2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...