Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Interface Logowania, LoadScreen.

basicme2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Loadscreeny mają dzielić się na dwa rodzaje:

1. Opisujące fabułę serwera

2. Zawierające przydatne dla gracza wskazówki na temat gry

Póki co możecie rzucić okiem jak mniej więcej prezentują się na zdjęciach.

Logowanie do gry:

hbcs.png

Ładowanie gry:

6c34.png

Mam nadzieję, że spodobają się wam, więc piszcie co o nich sądzicie.

Grafika by Winchester/Karol Team serwera Resthea.eu

wink.png

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

Jest to pierwsze co widzi gracz po wlaczeniu gry, wiec musi to byc przyjemne dla oka ;)

Lecz nie zapominijmy o tym, ze logowanie nie moze byc jedyna zaleta serwera.

Opublikowano

A mi się nie podoba. Wchodząc tu liczyłem na cos więcej. Logo z cooltext, a logowanie do gry brzydkie. Ładowanie gry wyglada fajnie, ale te logo ;d.

Na serwerze będą tylko 2 chanelle?

cooltext1314999811.png

Opublikowano

A mi się nie podoba. Wchodząc tu liczyłem na cos więcej. Logo z cooltext, a logowanie do gry brzydkie. Ładowanie gry wyglada fajnie, ale te logo ;d.

cooltext1314999811.png

Logo jest autorskie nie wiem o co ci chodzi cooltext xD

Poza tym nie musi sie podobac.

I tak na serwerze beda 2 chanele.

4830328594.png

Opublikowano

Logo jest autorskie nie wiem o co ci chodzi cooltext xD

Poza tym nie musi sie podobac.

I tak na serwerze beda 2 chanele.

Tylko 2 ;d? Jak wbije około 1-1,5k ludzi to na 2 ch nie będzie gdzie expić xD

Opublikowano

cooltext1314999811.png

Na przedstawionej przez Ciebie stronie jest dostępna ta czcionka, ale podczas tworzenia powyższej grafiki nie używałem tej strony.

Czcionka została przeze mnie pobrana już bardzo dawno temu, a skoro przyjęła się jako czcionka naszego serwera,

to po prostu została najzwyczajniej w świecie użyta podczas tworzenia interface logowania oraz loadscreenu.

Odnośnie logowania do gry, to wiadomo że nie każdemu może się podobać, ale z czasem do wszystkiego można

się przyzwyczaić bez większych problemów, także nie widzę powodu, aby tworzyć coś innego.

Na serwerze dostępne będą dwa kanały, które z całą pewnością wystarczą.

Należy pamiętać, że mamy nowe mapy, na których każdy powinien znaleźć miejsce dla siebie.

Opublikowano

Na przedstawionej przez Ciebie stronie jest dostępna ta czcionka, ale podczas tworzenia powyższej grafiki nie używałem tej strony.

Czcionka została przeze mnie pobrana już bardzo dawno temu, a skoro przyjęła się jako czcionka naszego serwera,

to po prostu została najzwyczajniej w świecie użyta podczas tworzenia interface logowania oraz loadscreenu.

Odnośnie logowania do gry, to wiadomo że nie każdemu może się podobać, ale z czasem do wszystkiego można

się przyzwyczaić bez większych problemów, także nie widzę powodu, aby tworzyć coś innego.

Na serwerze dostępne będą dwa kanały, które z całą pewnością wystarczą.

Należy pamiętać, że mamy nowe mapy, na których każdy powinien znaleźć miejsce dla siebie.

Właśnie mi się bardzo podoba to logowanie pod względem graficznym jest super, lubie taki klimat i takie kolory

aFMA3pg.png

Opublikowano

ładny prosty interface logowania chociaż widziałem lepsze lecz ten nie jest zły :) bo ma swój "Pokój panujący w pracy" :D

Opublikowano

Napis ssie.

Takie ocenianie to mozesz sobie darowac bo tez mi nic nie mowi.

Bardzo łądne. Ale czy użytkownik zdąży przeczytać fabułę podczas ładowania gry?

Raczej tak, poza tym jest ona na forum. :)

4830328594.png

Opublikowano

Bardzo ładne okienka, nie widziałem takich dawno (może przez moją przerwę z Mt2 xD) , kolorystyka pasuje , jest zachowany ten .. "pokój"? Nie potrafię tego nazwać ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Winchester zrobił jeszcze loadscreen'y przedstawiające nasze multi mapy, więc ładowanie do gry też będzie czymś przyjemnym ;)

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...