Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką postać wybrać?

kozak7211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam dylemat kim zagrac na priv serwerze Nexus gralem wczesniej na Perunie Batelmonkiem do 70lv zmieniajac na Rycka bo monk sie nie sprawdzil , Nastepnie mam postać zwiad woj łotr z GCH wystatowany z 48k patu na czysto wiec nie jest zle no ale frekfencja na tym serwie jest tragiczna wiec zacząć chcę od nowa tyle ze kur.. nie wiem kim. Jakie sa teraz najlepiej sprawdzające sie połączenia po mojej rocznej przerwie:) duzo sie zmienilo, zrównali klasy jakos czy dalej rouge wymiata i nie ma mu równych:D??

Opublikowano

Szczerze na tym privie kombinacje są takie jakie sobie wymarzysz. Możesz być łotrem/druidem jak Ci się podoba, albo rycerzem/czarnoksiężnikiem. Możesz mieć 10 klas (tak, wszystkie).
Co do najlepszych - strasznie mocni są championi, strażnicy, nadal łotrzy.
Sam gram łotrem, aktualnie r/s, ale zamierzam zmieniać tak żebym miał R/M na instancje, a R/K na wojny.

Pozdro

W razie inva pisz do Ignatius albo do mnie (Grajoo)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jeszcze jedno pytanie co do zasad gry czy obowiązują jak na globalu czyli niby addonow mieć nie można( tak gdzieś wyczytałem), brak dias na AH, i jesli mozna miec 10 klas to system elitek i lvlowania postaci pozostaje nie zmienny czyli 20/20 i xaviera tak? i aż do końca same misje czy coś się zmieniło może?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Śmiało powiem że najlepszym ale zarazem najtrudniejszym połączeniem jest Czempion/Łotr Świetny DPS i Niezwykły tank. Najłatwiejszą postacią jest Woj/Mag ale ja preferuję Maga Woja :] Jeżeli chodzi o to pierwsze połączenie o Postać tarczy u czempiona musisz poprosić administratora : ) chyba że pod moją nie obecność odblokowali ^^ Pozdrawiam :]

2pza0c5.png

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ze swojej strony polecam Łotr/Strażnik, połączenie bardzo mocne, ale niestety wymagające dużo ogaru oraz wymaksowania subklasy najlepiej na maksymalny poziom. Możesz mieć także problemy z maną, ale z tym można sobie poradzić :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czempion/Łotr nie tak łatwo ogarnąc ta postac ja próbowalem ale cos mi nie wychodzi . Ale jestem wytrwaly i sie nie poddaje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...