Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Dobrego serwera

Beornottobe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie jakiś serwer PvE gdzie gra dużo ludzi i w miare polaków.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

P4story no i eden4s ale tam gra już mniej polaków no i nowy całkowicie serwer 4story4ver (pvp,pve aktualnie chyba pve wyłączone).

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co tu dużo gadać p4story wbijajcie bo serwer mistrzowski. w razie co to derion nick TaxiDriver zapraszam. dla przykładu powiem że o 2 w nocy jest więcej ludzi bijących się i w markut niż na PL przed wojną gdzie jest masa :).

Opublikowano

Dla zachęty dodam mały stan postaci + filmik był nagrywany o godzinie 4:52 akurat wstawałem do pracy także łatwo porównać liczbę osób grających tu a na straconym już dawno PLu.

jak widać dla chcącego nic trudnego, gram nie całe 2 miesiące nie wydając ani centa a posiadam sprzęt jak widać, dodam że kowal wcale nie jest taki prosty i fajny bo z +19 jara więcej itemów niż na PL z +17.. sam już spaliłem około 7x rózge z +21 i tylko raz weszło na 22 co osobiście mnie załamało. zapraszam więc od razu do gildi HELL, są tu niemcy, polacy, ruscy, włosi, czesi, nawet ktoś z brazylii i cała reszta.

http://www.youtube.com/watch?v=dnC6pKTcbZo&feature=youtu.be

Pozdrawiam TaxiDriver =>

PS. p4story.com !!

PS2. przy sobie mam tylko 14g jednak to nic, mam porobione postacie na każdy doc dla grzybków, z czego na każdego zapas minimum 3 brawurek oraz masy potów z IS i wskrzeszajek ^^. oraz na głownej postaci mam około 50 czeladów które jeszcze nie zeszły.

Miłej gry.

Opublikowano

NOno, widze z eq to mnie zaskoczyles Kamienie po 3 w eq tak samo jak ja na eden4s wystarczylo 1 sms za 25 € w pelce 2 a ladze 0 bo czekam na ta chwile az 4 wbije :D

Milego grania :)

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Jeszcze taka mała wskazówka jakby ktoś grał a nie wiedział, kowal do +11 nie pali dopiero od +12 można spalić item więc już w tedy radzę jechać na szczęściach itp. grzybów nie odstąpie wiadomo bo zarabiam na tym fortune i czuje że za miesiąc/dwa będę w eq 24 biegać lecz jakby trafiła się ogarnięta osoba która wie co to notes zegarek i zabawa to może ze mną ogarniać te "pieczary" ;).

Hersen heh w lage władowałem chyba z 7 cash gemów które stoją w grze po 25-30g i ani razu czwartego mi nie wsadziło, a połowa serwera biega w broniach +4 gemy.. ;/// mam pecha no ale w końcu wejdzie :D Pela też coś pechowa bo ani razu trzeci nie wlazł ciągle jara.

Opublikowano

P4story - Świetny serwerek , zapraszam do wspólnej gry

Właśnie na nim gram, bardzo świety serwerk dziś z gildią podbiliśmy zamek ;)

Zapraszam do gry !!

Nick : xMarvels Derion

Temat można zamknąć !

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Zamki na tym serwie to coś rewelacyjnego wczoraj na ardir byłem z ekipą jako najmy VeteransUnited i walka trwała do ostatniej sekundy a wygraliśmy punktami 59% :) 2,6k PO nabite hehe.

PS. hersen wbiłem w pele 3 gemy luknij na leksykonie już piękny secik mój ;P teraz aby cash bicz kupić a potem palić set 24.

Jeszcze taki mały transfer z HELL do NotGooD - jak na razie najlepsza gildia pod względem pvp na derionie oraz chyba mająca najwięcej osób 95 lvl. Przekupili mnie kapłanem bańkowym, zastępcą i rangą markiz na wejściu także chyba źle nie zrobiłem ;).

czuje że najbliższy turniej będzie ciekawy ;]

vOSZ0x7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...