Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z odpaleniem 2 Metinów

janek5d96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z uruchomieniem drugiego metina. Opisuję problem:

Gdy otwieram drugieo metina wyskakuje mi to okno gameforge i tam jak zawsze jest uruchom gre naciskam i nic sie nie dzieje jest napisane szukam patcherów i nic, nastepnie próbowałem poprzez client w dokumentach w folderze metin2 cicne meti2 client gdy wykonam tę czynność wyskakuje mi okno Metin2 was crassed.

Porszę o pomoc!

Opublikowano

Witam!

Mam problem z uruchomieniem drugiego metina. Opisuję problem:

Gdy otwieram drugieo metina wyskakuje mi to okno gameforge i tam jak zawsze jest uruchom gre naciskam i nic sie nie dzieje jest napisane szukam patcherów i nic, nastepnie próbowałem poprzez client w dokumentach w folderze metin2 cicne meti2 client gdy wykonam tę czynność wyskakuje mi okno Metin2 was crassed.

Porszę o pomoc!

Jeżeli nic się nie dzieje to masz metina w procesach ? Jeżeli tak to uruchom przez admina.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Kolego dzięki za ODP. Mógłbys min powiedzieć jak odpalić to poprzez admina? I mam w procesach metina podczas odpalenia

Prawym na ikonke uruchom jako administrator :P

Opublikowano

Nie sorry był to pojedynczy efekt juz znowu nie działa nie wiem o co chodzi wyskakuje albo Metin2 was crashed albo Hack_Shield_Update_Error albo po porstu sie nie włącza prosze o odp :)

Opublikowano

Nie sorry był to pojedynczy efekt juz znowu nie działa nie wiem o co chodzi wyskakuje albo Metin2 was crashed albo Hack_Shield_Update_Error albo po porstu sie nie włącza prosze o odp :)

Musisz albo przeinstalować klienta, albo pobrać od kogoś folder hack shielda.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...