Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Prezent Nfs World

Michal3111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myslicie co EA da jutro ? bo padla taka informacja na FB

To nie wszystko ... mamy ostatnią wielką niespodziankę, o której dowiecie się 2 grudnia, dlatego pozostańcie z nami i śledźcie newsy, ponieważ w rotacji pojawi się coś, co jeszcze nigdy nie zostało zrobione wcześniej.

Opublikowano

Jak myslicie co EA da jutro ? bo padla taka informacja na FB

To nie wszystko ... mamy ostatnią wielką niespodziankę, o której dowiecie się 2 grudnia, dlatego pozostańcie z nami i śledźcie newsy, ponieważ w rotacji pojawi się coś, co jeszcze nigdy nie zostało zrobione wcześniej.

Myślę, że dodadzą świąteczny wyścig i śnieg ze skoczniami na polu golfowym ;)

Ale może planują coś z wyższej półki (może nawet kod), kto wie :D

HB5fLf7.png

Opublikowano

Troche dziwne jakby nie dodali sniegu :D

Troche dziwne jakby nie dodali sniegu :D

Opublikowano

Napisali "w rotacji"... Może na parę godzin wszystkie auta od E do A za IGC? :D Albo jakiś jeden z S?...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Napisali "w rotacji"... Może na parę godzin wszystkie auta od E do A za IGC? :D Albo jakiś jeden z S?...

To jest plotka, z nieoficjalnych źródeł.

Myślę, że będzie śnieg na polu golfowym i mnożnik kasy i doświadczenia.

Darmowy samochód przyda się. ;)

Opublikowano

Specjalny weekend IGC.

Jak wspominaliśmy w zeszłym tygodniu przygotowaliśmy dla Was coś specjalnego. Mam przyjemność ogłosić, że w puli samochodów za gotówkę z gry dostępne będą bonusowe samochody - po jednym na każdy tydzień.

Poczynając od najbliższego piątku będziemy dodawać nowy samochód do listy. Będzie on dostępny przez weekend, aż do poniedziałku. W ogłoszeniach dotyczących bonusowych aut będziemy również publikować listę samochodów, które będą wycofywane czasowo z gry.

To da wam czas na zakup tych aut, zanim stanie się to niemożliwe. Mamy nadzieję, że podoba się wam nowa rotacja. Dziękujemy i życzymy dobrej zabawy!

Opublikowano

Specjalny weekend IGC.

Jak wspominaliśmy w zeszłym tygodniu przygotowaliśmy dla Was coś specjalnego. Mam przyjemność ogłosić, że w puli samochodów za gotówkę z gry dostępne będą bonusowe samochody - po jednym na każdy tydzień.

Poczynając od najbliższego piątku będziemy dodawać nowy samochód do listy. Będzie on dostępny przez weekend, aż do poniedziałku. W ogłoszeniach dotyczących bonusowych aut będziemy również publikować listę samochodów, które będą wycofywane czasowo z gry.

To da wam czas na zakup tych aut, zanim stanie się to niemożliwe. Mamy nadzieję, że podoba się wam nowa rotacja. Dziękujemy i życzymy dobrej

zabawy!

@Edit Przepraszam za spam kolega wyżej napisał to samo co ja... Przepraszam za niepotrzebny spam :)

HAPPY699.png

Opublikowano

Zmiana teamu Worlda powoli wychodzi grze na dobre.

Myślę że wóz będzie dość dobry, zapewne taki którego jeszcze nigdy nie było za IGC.

O wozie typu np. Zondy nie ma mowy, ale już np. na takie BMW M1 Procar lub Murcielago SV, czemu nie.

Opublikowano

Mogliby jakiegoś Suva rzucić, sądze że naprawde mało osób ma je w kolekcji, a sam z chęcią bym pośmigał..

Z tego co zrozumiałem, to poza normalną rotacją 4on2week dojdzie jeszcze jedna rotacja,

w której co tydzień będzie jeden rzadziej dostępny samochód do kupienia w weekend i tak cały czas?

Opublikowano

No mozemy tak gdybac ale dowiemy sie w piatek co EA dla nas szykuje :)

A moze to bedzie jakas specjalna wersja auta np beauty albo jakas specjalna co Wy na to ?

Podobno ma być coś specjalnego ;)

Ostatnio EA zaskakuje, więc nie zdziwiłbym się czymś porządnym, a może nawet w wersji policyjnej ;)

Możliwe, że podniosą cenę tego auta. (dotychczas najdroższy samochód kosztował 2mln)

HB5fLf7.png

Opublikowano
Witajcie! Opiszemy wam niespodziankę która miała się pojawić 2 grudnia! Jak wiecie niedawno naszą grą zajęło się studio Easy. Mamy dobre wieści! Nasze nowe studio zaprosiło do gry Świętego Mikołaja, który zamierza spełniać wasze marzenia! Od 2 grudnia do 24 grudnia Sekretny Święty Mikołaj będzie spełniał jedno życzenie na dzień od wybranego przez niego gracza. Aby Mikołaj wybrał was musicie powiedzieć mu co chcielibyście od niego dostać (napisać wiersz, zrobić wideo, czy też zabawny komiks)
Każdy może napisać jedno życzenie o auto/naklejki/tablice/neony.
Nie możecie prosić o same pkt SpeedBoost, ani unikatowe auta typu Pagani Zonda Roadster czy McLaren F1. Wszystko w granicach rozsądku! Więcej szczegółów możecie znaleźć tutaj!

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9832562.page 

Cytat z NFS World Polish Designers ;)

Opublikowano

Witajcie! Opiszemy wam niespodziankę która miała się pojawić 2 grudnia! Jak wiecie niedawno naszą grą zajęło się studio Easy. Mamy dobre wieści! Nasze nowe studio zaprosiło do gry Świętego Mikołaja, który zamierza spełniać wasze marzenia! Od 2 grudnia do 24 grudnia Sekretny Święty Mikołaj będzie spełniał jedno życzenie na dzień od wybranego przez niego gracza. Aby Mikołaj wybrał was musicie powiedzieć mu co chcielibyście od niego dostać (napisać wiersz, zrobić wideo, czy też zabawny komiks)Każdy może napisać jedno życzenie o auto/naklejki/tablice/neony.Nie możecie prosić o same pkt SpeedBoost, ani unikatowe auta typu Pagani Zonda Roadster czy McLaren F1. Wszystko w granicach rozsądku! Więcej szczegółów możecie znaleźć tutaj!http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9832562.page 
Cytat z NFS World Polish Designers ;)

Sory ale jak tam cos wgl napisac xD?Bo zalogowalem sie ale za nic nie wiem jak tam napisac...

Opublikowano

No właśnie ja też niewiem gdzie ten list napisać.

Co muszę zrobić?

• -Napisz o swoich życzeniach Mikołajowi w tym poście (w języku angielskim). ---> http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9832562.page#30937178

-Napisanie o swoich życzeniach może wyglądać jak prosty tekst, wiersz, film, komiks, obraz, cokolwiek przyjdzie Ci do głowy. Ty decydujesz, format - ograniczony jest jedynie przez normy stosowane przy pisaniu wiadomości na forum!

-Życzenie musi zawierać element lub elementy, które, dostępne są w sklepie Zgłoszenia o punktach SpeedBoost, auta promocyjne, osiągnięcia, samochody (McLaren F1 + Pagani Zonda Roadster), nie będą rozpatrywane.

-Każdego dnia będziemy wybierać jeden wpis, a zwycięzcę ogłosimy jeden dzień po.

-Nie ma potrzeby, aby duplikować bądź umieszczać wiadomości na inny temat. Każdy post, który nie będzie zawierał życzeń zostanie zignorowany.

-Wnioski wysyłane przez PW będą ignorowane. Jeśli chcesz mieć szansę opis życzeń powinieneś umieścić w tym wątku ---> http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9832562.page#30937178

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...