Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra

kokainowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zadać wam parę pytań, zdaje sobie sprawę że mnustwo tych pytań się powtarza na forum, lecz chce wiedzieć jaka jest sytuacja na tą chwile, mam na myśli czy patche niczego nie zmieniły.

1. Jaką klasę i rase polecacie dla początkującego do gry solo. Tak żeby ogarniał jak najbardziej - oczywiste :)

2. Jakiego build stosować do tej postaci?

3. Czy opłaca się kupować od razu te mounty najdroższe, czy lepiej zainwestować w coś innego?

4. Ile trzeba grać, aby wbić ten 60 lvl?

5. Czy po wbiciu 60 lvl'u jest jeszcze coś do roboty czy "gra sie konczy" i tylko nuda.

6. Opłaca się inwestować w tą gre?

Z góry dzięki za odpowiedzi i objaśnienia. :)

Opublikowano

1. Spec (GWF). Jest tankowaty i ma dość duży DMG. Ewentualnie kapłan, duży dmg i sustain dzięki leczeniom i bufkom. Odradzam natomiast maga i łotra, mimo największego dmg dla początkującego gracza mogą być za trudni i będziesz padał co chwilę

2. http://nw-forum.perfectworld.com/showthread.php?182621-(Old-Archive)-Master-List-of-Class-Builds jak by co to mogę podać coś od siebie na speca

3. kiedy wbijesz 5 golda kup sobie konika zwykłego, na te droższe mounty nie będzie cie szybko stać chyba że kupisz Zen'y

4. pierwszy raz wbiłem w 1,5 tyg, teraz drugi raz łotrem w tydzień

5. jest dużo roboty, wręcz więcej niż podczas wbijania 60 lvla ;)

6. moim zdaniem nie, wszystko da się osiągnąć dość szybko po prostu grając

Opublikowano

A wiesz coś może na temat mounta tego pająka czarnego? Bardzo mi się podoba i chciałbym wiedzieć czy będzie jeszcze możliwy do kupienia .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...