Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pisanie] misja dzienna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisalby ktos questa misji dziennej?

warunki:

-quest od kapitana

-mozna wykonac raz dziennie- po uplywie 24h od zakonczenia poprzedniej misji dziennej.

-przedzial lvl 1-10, 11-20, 21-30, 31-40, 41-50, 51-60, 61-70, 71-80, 81-90, 91-100, 100+ lub jak wam sie nie chce pisac tyle to 1-20, 21-40, 41-60, 61-75, 76-90, 91+

-po 2 losowe misje polowania dla kazdego przedzialu lvlowego (wykonujemy tylko jedna), np zabij 200 psów i wroc do kapitana.

-po wykonaniu misji gracz otrzymuje jedna z 3 losowych nagrod (yang, item, exp)

dzialanie:

-na liscie questow klikamy "Misja dzienna"

-po kliknieciu "Misja dzienna" jezeli minelo juz 24h pojawia nam sie informacja ze mamy isc do kapitana, jezeli nie minely 24h otrzymujemy info typu "nie mozesz wykonac jeszcze tej misji, pozostalo....".

-klikamy na kapitana..."bla bla bla...zabij dla mnie 200 psow, gdy to zrobisz przyjdz po odbior nagrody"

-po zabiciu 200 psow wyswietla nam sie okienko "wykonales misje , wroc do kapitana"

-idziemy do kapitana, klikamy na niego "blablablblbl...zabiles 200 psow, w nagrode otrzymasz..."

Mam nadzieje ze w miare przejzyscie napisalem i ktos mi to napisze, bo ja niestety sobie nie poradzilem :P .

Za napisanie questa kilkudniowy limit like'ow (ile dokladnie to sie dogadamy :D ) .

Opublikowano

Up, w tym quescie jest to co bym chcial ale nie wszystko.

Z tego co widze to to nagroda jest za moba? np. zabije 10 psow dostaje 10 potek, zabije 20 dostaje 20 potek. A ja chcialbym aby nagroda byla stala za wykonana misje a nie za ilosc mobów, dalbo by rade w jakis latwy sposob to przerobic?

Opublikowano

{8027, 1, 5, 1500, 3000, 27003, 5}, -- metin jeon-un
{id, min. ilosc tego moba, max ilosc tego moba, ile yang za jednego, ile expa za jednego, jaki przedmiot, ile sztuk za wszystkie}

27003 - id nagrody,

5 - ilość

umarł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...