Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Śmierć Paula Walkera fakty ode mnie.

Karllos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, robil duzo pozytecznych rzeczy, np robil kolejne czesci ff dla gimbazy, yy i to tyle? ja wogole nie wiedzialem na pcozatku o kogo chodzi, wchodze, wszedzie pisza gimbusy ze ktos umarl, dopiero po wygooglowaniu mi cos zaczelo switac, a tu kurwa cale forum placze bardziej niz po smolensku. wogole nie widze sensu porownywania tego wypadku do smolenska czy czegos innego, kurwa, wypadek, stalo sie, umarl, i chuj, setki ludzi umieraja tak codziennie. wszyscy mielli go w dupie, nagle wszyscy zaczynaja plakac jaki to zajebisty nie byl. pozdro dla was lemingi.

Właśnie pokazałeś swoją głupotę. Wystarczą dwie minuty szukania w google, żeby wiedzieć o jego fundacjach i akcjach charytatywnych... a z jednej z nich wracał, kiedy zginął.

I nie piszcie o tym, jak to on zapierdzielał po terenie zabudowanym... najpierw sprawdźcie, kto prowadził.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

to jest ten ziomek co grał w Szybcy i Wściekli ?

nie był tylko przechodnim w filmie ..... no jasne ze grał tego blondaska >.<

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...