Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamentowy HUD

KeQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

KamyyL, bo nie zaznaczyłeś tego o czym pisałem w jednym z punktów instrukcji + trzeba wybrać menu_sc4, a co do niebieskich obrazów to chyba naprawa plików LoLa, tak jest przynajmniej w instrukcji odinstalowywania skinów jeżeli coś nie działa po usunięciu.

Opublikowano

KamyyL, bo nie zaznaczyłeś tego o czym pisałem w jednym z punktów instrukcji + trzeba wybrać menu_sc4, a co do niebieskich obrazów to chyba naprawa plików LoLa, tak jest przynajmniej w instrukcji odinstalowywania skinów jeżeli coś nie działa po usunięciu.

Wytłumaczyłem w innym temacie, no ale cóż. Niektórzy po prostu pobierają, widzą program i nic im potem nie działa. :>

Vorin

Pobierz z tej strony co mam jakąś starą mapę, albo na forum jest mapa która robi gorsza jakość, ale podnosi FPS-y.

HUD i Mapka którą miałem komponują się idealnie. Polecam wszystkim, przynajmniej na okres zimowy, żeby było cieplej. Hah.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Wgrałem i mi nie działa, nie ma żadnego efektu. Jakieś porady? Coś źle zrobiłem?

@edit1

Zrobiłem to od nowa, zaraz zobaczę czy działa.

Działa.

Opublikowano

No to instrukcja na szybko jak wgrać HUD, bo szykuję się spać:

1. Otwieramy Skin Installer Ultimate.exe

2. Czekamy aż się wszystko wgra, musi być 100% zielonego paska na dole. Wgrywają nam się wszystkie modele, podfoldery itp. Ten proces trwa dosyć długo. Zazwyczaj z 45% od razu na 100% idzie.

3. Zakładka: "Add skins."

4. Przeciągamy CAŁY folder Diamond HUD by Pistoolero na białe pole (środkowe - jeszcze dokładniej: pod zakładkami) i czekamy aż załączy.

5. 2x OK

1621421.jpeg

6. Klikamy "No."

7. OK. (Dodano 16 z 18 obiektów)

8. Klikamy na "I am done adding files, finalize this skin."

9. Wpisujemy co chcemy, to tylko dla nas. OK.

10. WAŻNE.

1621423.jpeg

Save. Czekamy, aż się zainstaluje. WELL DONE.

11. Powinna być informacja, że 16 plików zostało dodanych.

Prośba do KeQ: skopiuj mój post i wpierdol na początek (1 postu), żeby nie było już zbędnych pytań.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

HUD działa, dzięki, ładnie wygląda. Co do połączenia Winter Rift i tego HUD'u(HUD'a?(jeden pies)), to imo zbyt oczojebne. Może ja mam jakieś wrażliwe oczy ;c. Sam HUD prezentuje się ładnie.

Opublikowano

Wiec czekam z niecierpliwością na sniezny HUD

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

jak zrobić taki żółty pasek życia?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Uwaga... przed włączeniem lola po patchu polecam wyrzucić tą modyfikację, bo wszedłem do gry i praktycznie nie miałem huda.

Opublikowano

Ten HUD + Zimowa mapa = Niebo w gębie komputerze ! <3

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

żeby HUD podmienić nie trzeba żadnego programu - NIE CHODZI O NOWE MAPKI

Wystarczy wejść ->

http://leaguecraft.com/uimods
Pobrać i podmienić pliczek.

A efekt jest ten sam.

0hl2.png

Pytanie gdzie podmieniamy pliki?

RADS>solutions>dalej aż do releases>deploy>DATA>Menu>hud

Wchodzicie i wklejacie tam zawartość. Efekt u góry w spoilerze.

Opublikowano

żeby HUD podmienić nie trzeba żadnego programu - NIE CHODZI O NOWE MAPKI

Wystarczy wejść ->

http://leaguecraft.com/uimods
Pobrać i podmienić pliczek.

A efekt jest ten sam.

0hl2.png

Pytanie gdzie podmieniamy pliki?

RADS>solutions>dalej aż do releases>deploy>DATA>Menu>hud

Wchodzicie i wklejacie tam zawartość. Efekt u góry w spoilerze.

Co ty ziomuś grasz na Very Low pewnie a do screena ustawiłeś sobie ustawienia Very High żeby nie było, że masz chujowy sprzęt i w dodatku zmazałeś liczbe FPS'ów, n1.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...