Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super rewards error bug?

mateusz2045

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałem przez aola zmienic ip na amerikann udalo się wszystko ladnie pieknie ale gdy chce wykonac reklame ona sie nie otwiera a wyskakuej blad:

Error: there were errors witch yours request:

We"re sorry,that offers is currently unavailable ( code: 8ffj3)

a nie raz pszie cos tam ze podejrzane ip mam??? prosze o pomoc

Opublikowano

Chodzi o to, że dany sponsor nie oferuje reklam dla ludzi z Ameryki, bądź zostałeś zablokowany, a raczej twoje konto i nie masz możliwości zarabiania na reklamach.

Opublikowano

Siema chciałem przez aola zmienic ip na amerikann udalo się wszystko ladnie pieknie ale gdy chce wykonac reklame ona sie nie otwiera a wyskakuej blad:

Error: there were errors witch yours request:

We"re sorry,that offers is currently unavailable ( code: 8ffj3)

a nie raz pszie cos tam ze podejrzane ip mam??? prosze o pomoc

Polecam program HotSpotShield . Co prawda ma też IP amerykańskie , ale nie tylko. Spróbuj tym programem powinno działać ;)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Polecam program HotSpotShield . Co prawda ma też IP amerykańskie , ale nie tylko. Spróbuj tym programem powinno działać ;)

Tak te cale hot spoty wogole IP nie chca zmieniac

Opublikowano

No właśnie nie wiem co jest i jak mam temu zaradzić a te progray typu hot spot itp to jedna wielka ściema każde maja takie same menu i tak samo nie działają gdy wybierzemy ip np jasne muli się internet ale ip mamy nadal polskie a probowalem programami hide ip real hide ip hide ip platinum itp nie zmieniaja ip... Prosze o pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...