Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Minecraft Launcher! OldVersions! Starsza szata graficzna nowe wersje! [NoN Premium]

piotrek693206

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj postanawiam wam udostępnić launcher'a którego używam ja i paru moich kolegów do gry Minecraft. Launcher jest non premium, mam zamiar go aktualizować więc prosił bym o przyklejenie tematu. Jeżeli komu kol wiek się przyda dajcie Lubię! oraz swój komentarz na temat co poprawić/co dodać.

Bugi i błędy prosił bym składać w tym temacie.

ScreenShots:

ss1png_nqhaara.png
-----------------------------------------------

ss2png_nqhaaxx.png

Download:

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/0be3dd14b1022387db08c4efe616e55276cf8ecea439d63a9a06acbcba47e319/analysis/1385911270/

Nie wiem czemu AVG wykrył wirusa, ale zapewniam że cały launcher jest czysty!

Proszę o pisanie jakie wersje dodać, co zmienić itp.!

Opublikowano

Podoba mi się prostota tego launchera, bez zbędnych dodatków, grafik i dużych okienek które tylko opóźniają włączenie gry.

+ :)

Opublikowano

Niestety mam problem. Instaluje MC wiadome pisze "pliki są gotowe Uruchomienia gry" naciskam start i MC nie odpala ;(. Usunąłem potem zainstalowalem na nowo nic . zrobilem tka prae razy dalej nic . Java dziala poprawnie bo inny MC wersj 1.52 dziala poprawnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...