Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

One Ultimate na nowo (prywatny serwer)

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na tą chwilę serwer jest nie dostępny dla graczy, dlatego strona jest zablokowana i nikt prócz administratora nie można się zalogować. Dane zna tylko administrator tej strony.

jp8p35.png
Opublikowano

Dziwne, bo ja jakoś nie mogę teraz konta utworzyć. spełniam wszystkie wymagania, ale gdy chce się zalogować to wyskakuje błąd, że takiego gracza nie ma :/

Opublikowano

Ale dziwne robienie konfigów, nieużyteczne bo tylko w dronach można pozmieniać itemsy :3 Potem reszta krytyki, bo muszę iść :P

Opublikowano

Ktoś może by pomógł, jak się zalogować, bo mi to jakoś nie wychodzi :/ juz z 5 raz próbuje i caly czas nie ma takiego gracza ...

Opublikowano

Jedi daj mi hasło i login na pw to ci konto zrobie. Ja tam wbite mam ;D 34 kile w jakies 30 minut ja sam na 3 osoby i all pada ;D cieniacy sami hhaha tepić mmo i eic to moje przeznaczenie Mój nick oOKaNOo firma VRU jak coś to moge załozyc klan pw na mpc jak coś ;D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś może by pomógł, jak się zalogować, bo mi to jakoś nie wychodzi :/ juz z 5 raz próbuje i caly czas nie ma takiego gracza ...

Po wyskoczeniu komunikatu wpisujesz dane do zalogowania się ciemnota boże...

Lagi ze grac nie idzie

to nie wiem...

Komputer na korbke?

Internet wiadrami kradniesZ?

Ale dziwne robienie konfigów, nieużyteczne bo tylko w dronach można pozmieniać itemsy :3 Potem reszta krytyki, bo muszę iść :P

A to nie wiem ja wszystko ok ;)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...