Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FreeCraft

Adzik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer dobrze się zapowiadał ale zawiodłem się na całości po pierwszej ocenie oceniałem serwer na 4/10 z braku informacji na spawnie małej ilości graczy, po rozmowie z administracją zaczęły się zmiany na serwerze na + aż do czasu gdy administrator napisał na czacie że serwer zostanie wyłączony, wszystko było by dobrze gdyby nie to że na serwerze każdy gracz utracił całe eq oraz została włączona WL i serwer nie ruszył do tej pory, zawiodłem się na całej linij na tym serwerze pierwsza moja ocena była 4/10 potem 6/10 ale na obecną chwilę NIE POLECAM NIKOMU SERWERA PONIEWAŻ GRASZ SOBIE SPOKOJNIE I NAGLE SERWER WYŁĄCZAJĄ I TRACISZ CAŁY EQ I CZAS KTÓRY POŚWIĘCIŁO SIĘ NA ZDOBYCIE ICH

Moja ocena 

0/10

Opublikowano

Serwer dobrze się zapowiadał ale zawiodłem się na całości po pierwszej ocenie oceniałem serwer na 4/10 z braku informacji na spawnie małej ilości graczy, po rozmowie z administracją zaczęły się zmiany na serwerze na + aż do czasu gdy administrator napisał na czacie że serwer zostanie wyłączony, wszystko było by dobrze gdyby nie to że na serwerze każdy gracz utracił całe eq oraz została włączona WL i serwer nie ruszył do tej pory, zawiodłem się na całej linij na tym serwerze pierwsza moja ocena była 4/10 potem 6/10 ale na obecną chwilę NIE POLECAM NIKOMU SERWERA PONIEWAŻ GRASZ SOBIE SPOKOJNIE I NAGLE SERWER WYŁĄCZAJĄ I TRACISZ CAŁY EQ I CZAS KTÓRY POŚWIĘCIŁO SIĘ NA ZDOBYCIE ICH

Moja ocena 

0/10

Drogi użytkowniku. Zmiana mapy niesie za sobą utracenie eQ. Do tej zmiany zmusiło nas problemy z autoryzacją kont non-premium. Przygotowanie nowej mapy nie trwa 30min. Trzeba naprawić pluginy, ZBUDOWAĆ nową mapę itd.

Opublikowano

Mapy zmieniać nie było trzeba wystarczyło zmienić plugin do logowanie, administracja mogła poinformować że mapa będzie resetowana i zrobić jakieś miejsce gdzie gracze mogli by zostawić chociaż część swojego eq a potem je przenieść world editem lub wgrać plugin multi world.

Widocznie administracja musi się jeszcze trochę nauczyć zanim zrobi dobry serwer.

Opublikowano

Mapy zmieniać nie było trzeba wystarczyło zmienić plugin do logowanie, administracja mogła poinformować że mapa będzie resetowana i zrobić jakieś miejsce gdzie gracze mogli by zostawić chociaż część swojego eq a potem je przenieść world editem lub wgrać plugin multi world.

Widocznie administracja musi się jeszcze trochę nauczyć zanim zrobi dobry serwer.

Na przyszłość proszę się również dowiedzieć w czym dokładniej był problem. Nie mogłem pozwolić na "zostawienie itemków" ponieważ doszłoby do kradzieży. Musiałem całkowicie wymienić plugin (wraz z hasłami).

Serwer ponownie wystartował! Zapraszam serdecznie! Do poniedziałku wyłączyłem PVP aby gracze mieli możliwość rozwinięcia się :)

Opublikowano

Nowe IP!

185.38.249.123:9804

Niestety, ale nasz hosting nagle zmienił sobie IP, bez informowania mnie o tym.

Serdecznie zapraszam

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...