Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Okulary dla teamu forum

take2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym napisac o mojej sugestii jak najwiecej...

Takze... kazdy z teamu MPC dostalby okulary, a w szczegolnosci blezur

Powód:

Dobry temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/1093941-zapowiedz-gecraft-svguilds-autorskie-wtyczki-ts3-generator-mapy-pety-dodatkowe-dropy-z-kamienia-247-no-premium-350s/#entry9461881

Zly temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/1093914-zapowiedz-gecraft-svguilds-autorskie-wtyczki-ts3-generator-mapy-pety-dodatkowe-dropy-z-kamienia-247-no-premium/

W zlym temacie jest edit wczoraj 15:35 a blezur pisze mi ze dble post -.0

Takze albo okulary albo lepsza maszyna/hosting bo forum ma w pi*du reklam, a possywa za przeproszeniem... Przez to wlasnie napisalem 2 tematy.

Pozdrawiam

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

To, że reklamy są nie zwalnia Cię z niczego.

Jest MULTUM wtyczek do przeglądarek na zablokowanie reklam przykładem jest "AdBlock"

Nie wiem po co napisałeś to, ale mogłeś to załatwić na PW z blezuerm lub Global Moderatorem.

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Okulary to Ty powinieneś sobie kupić i przeczytać, że ten dział nie służy od skarg na moderatorów, ale od sugestii. Obiekcje, co do pracy grupy moderacyjnej zgłaszasz na PW GM-owi, Adminowi, bądź rozmawiasz z samym zainteresowanym.

Opublikowano

Wszelkie skargi na działania teamu proszę zgłaszać administracji via PW. Proponuję również w pierwszej kolejności zwrócić się do osoby, która Twoim zdaniem popełniła błąd i wyjaśnić sprawę.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...