Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Okazjonalne dorabianie średnim nakładem czasu

Loperenco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak w temacie, chciałbym się dowiedzieć jaką grę polecacie do zarobku, nie na expieniu postaci czy używaniu botów; bardziej chodzi o inne rodzaje zarabiania, czyli np. jakieś przedmioty do sprzedaży.

Czas który mógłbym poświęcić to do 8h. Proszę o szybkie i trafne odpowiedzi znających temat, z góry dzięki!

Temat raczej przerodzi się w dyskusję, co jest mile widziane!

Żądam uszanowania moich poglądów politycznych, w tym mojego avataru. A do dzieci które spamują tekstami typu "rzygać się chce na widok twojego avatara", pouczcie się tępaki o tym systemie politycznym. Aktualny jaki popieracie, i jaki wpaja się wam że jest dobry, powoduje bezrobocie, emigracje, Vat 24% i tym podobne. Sam zamierzam wypie*dolić z tego kraju gdyż nie ma tu przyszłości z takimi poliykami. Zaznaczam tylko, że w komuniźmie każdy miałby pracę, bezpłatną opiekę zdrowotną i edukacyjną, a przyrost PKB na mieszkańcami byłby o wiele większy niż u innych krajów. Dla przykładu w 1970 przyrost PKB na mieszkańca ZSRR wynosił 5,4%, na mieszkańca ameryki 4% a na europę zachodnią 3,3%. Zastanówcie się nad tym. PROSZĘ O NIEUSUWANIE MOJEGO AVATARU.

Opublikowano

Diablo 3 jest sensowną opcją. I kurwa, zmień ten avatar, rozumiem że masz swoje poglądy ale to tak jakbym ja se pierdolnął swastyke.. Cmon.

2nv8jzq.jpg

Opublikowano

Jakieś inne propozycje? Słyszałem że na wielu innych grach też da się zarobić, np. starcraft 2 i małe turnieje. A co do diablo, to gdybym zdobył jakieś ciekawe itemy, to w jaki sposób i gdzie to sprzedać.

Żądam uszanowania moich poglądów politycznych, w tym mojego avataru. A do dzieci które spamują tekstami typu "rzygać się chce na widok twojego avatara", pouczcie się tępaki o tym systemie politycznym. Aktualny jaki popieracie, i jaki wpaja się wam że jest dobry, powoduje bezrobocie, emigracje, Vat 24% i tym podobne. Sam zamierzam wypie*dolić z tego kraju gdyż nie ma tu przyszłości z takimi poliykami. Zaznaczam tylko, że w komuniźmie każdy miałby pracę, bezpłatną opiekę zdrowotną i edukacyjną, a przyrost PKB na mieszkańcami byłby o wiele większy niż u innych krajów. Dla przykładu w 1970 przyrost PKB na mieszkańca ZSRR wynosił 5,4%, na mieszkańca ameryki 4% a na europę zachodnią 3,3%. Zastanówcie się nad tym. PROSZĘ O NIEUSUWANIE MOJEGO AVATARU.

Opublikowano

W esporcie możesz zarobić bardzo wiele, nie możesz się nigdy poddać. Na samym początku musisz się nauczyć grać i znaleźć drużynę, to jest najważniejsze. Aktualnie pod względem sceny esportowej króluje Dota 2, League of Legends oraz Starcraft II. Wybierz grę w której czujesz się lepiej i jedziesz. W Diablo 3 handel polega na... botach, po prostu większość osób sprzedaje zarabia wszystko przez boty, również poprzez zdobywanie złota i godzinne farmienie golda można zarobić, ale to jest żmudna praca i już lepiej próbować grać w turniejach. Aktualnie w Docie jest masa turniejów, nawet w Polsce. Na Internationalu zwycięski team otrzymał 1,5mln dolarów, także warto próbować.

Powodzenia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...