Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nesteria [Dedyk][Easy]

Friend

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj w nocy, zostanie naprawiona większość bugów.

Wchodzę rano i nic nie zostało zrobione. Mało ogarnięta administracja.

qolJA1e.png

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERWER nie POLECAM !!!!!!!!! nie wiem po co puszczaja serwer dla ludzi jak nic nie dropi.. HAHA GA pajac napisal ze w nocy zrobia i co ??? Dno smiech na sali..

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

Opublikowano

SERWER nie POLECAM !!!!!!!!! nie wiem po co puszczaja serwer dla ludzi jak nic nie dropi.. HAHA GA pajac napisal ze w nocy zrobia i co ??? Dno smiech na sali..

Masz racje, nic nie zrobił. Wbiłem na serw, bony wkładam a tu ABS Miecze itp. w helmie oraz bransolecie wtf?! :D

50095_27_08_10_3_38_03.jpg

Mistrz Mistrz Kolejorz!

Opublikowano

Grałem i nie polecam. Nie umieją nawet banować. Reklamowałem inny serwer, bo na ten się lekko zdenerwowałem jak zobaczyłem te wszystkie bugi, i dostałem 2 bany. Pierwszy za reklame, a drugi za to samo, bo nawet /dc nie potrafią zrobić, nie wiedzieli jak mnie z serwera wyrzucić.

Opublikowano

Serwer zaczyna się rozkręcać, wszystko jest na bieżąco poprawiane, do końca tygodnia zostanie wszystko skończone tak więc zapraszam na serwer! :D

Opublikowano

z truty robi się bron do expa czy do pvp.

np: Bojowy jest do pvp i dalsze bronie też.

Z truty robi się podobne bronie tylko z um albo śr. Nie lepiej zrobić te bronie do expa ?. Sensu to nie będzie miało typek z 30 um na kolesia ktory zrobił z bojowego miecz...

Opublikowano

Przeniosłem się do Doliny i od tego czasu nie mogę się zalogować co jest grane ?

Dolina zbugowana, V2 zbugowane to powiedzcie mi jak tutaj expić ?

dolina na bank nie jest zbugowana bo osobiscie ja sam sprawdzalem :)

Opublikowano

Administracja stara się jak może by umilić czas poświęca dużo czasu graczom pozdrawiam Serdecznie i nic innego nie pozostaje mi jak zapraszać na ten serwer :)

Opublikowano

Szukam ekipy xD Najlepiej szaman ! ale kazda postac moze byc, chetni pw :)

Opublikowano

Wkurza mnie trochę jak wszędzie widzę swoją stronę robioną pod tristram za którą dałem 1,7tyś... ale tak to jest, dać jednemu człowiekowi stronę na jego serwer to później każdemu sprzedaje..

Serwer ładnie wykonany. Zapowiada się spoko.

Opublikowano

Wkurza mnie trochę jak wszędzie widzę swoją stronę robioną pod tristram za którą dałem 1,7tyś... ale tak to jest, dać jednemu człowiekowi stronę na jego serwer to później każdemu sprzedaje..

Serwer ładnie wykonany. Zapowiada się spoko.

Dokładnie, uszanujcie czyjąś pracę i załatwcie sobie własną strone.

Opublikowano

Nie warto wchodzic na serwer iz, to co jest w prezce tego nie ma w grze! Dopiero wprowadzaja te owe rzeczy. Bany dostajesz za wlasnego Bonus Switchera poniewaz daje jakies logi. Nie polecam servera iz admini maja w dupie all obiecuja nie dotrzymuja slowa. Administracja ma max po 16 lat i jest nie ogarnieta oprocz 2 osob Xero i Kentoss. Dla serwera zalezy glownie na kasie. Admin nie ma czasu aby cos zrobic. Tyle z mojej strony to jest moja opinia na temat serwera. NIE POLECAM TRACICIE SWOJ CENNY CZAS!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...