Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MinecraftLegends - najlepszy serwer PvP w Polsce!

Gość piotr_a3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KraftSajt.png

Jest to jedyny tego typu serwer w Polsce - reaktywacja LeagueOfMinecraft.
Rozgrywka PvP jakiej jeszcze nie widziałeś.

Haxy, cheaty? To nie u nas!

Opcje premium:
Skiny dla postaci, modele CAŁKOWICIE
odmieniające wygląd naszego ludzika, pety i wiele więcej.

To nie kolejna gra Pay2Win!

Liczba slotów: 75, ale może być dużo więcej - 8GB RAM!

Rozgrywkę można zobaczyć na przykład tutaj:

Administracja:
Właściciel serwera: Cursed
Główny Administrator: piotr_a3 (czyli ja)
Administratorzy: Madamram
Moderatorzy: EnD96

Zapraszam:
minecraftlegends.pl
(wejście na serwer wymaga rejestracji, oraz pobrania specjalnego klienta - jest to swego rodzaju cena za rozgrywkę na poziomie i brak cheaterów)

Jakie IP? Klient sam połączy się z właściwym serwerem, IP nie jest potrzebne.

Skan? Launcher jest aktualizowany na bieżąco, wiec wstawianie tu skanu mija się z celem. Jednak, jeśli wam juz tak bardzo będzie zależało to wstawię. Teraz nie mogę, bo siedzę na androidzie ;)

Po co wam moje hasło konta premium? Rejestrowanie konta, które ma status premium na Minecraft.net wymaga podania hasła. Jest to zabezpieczenie przed podszywaniem się pod YouTuberów itd. Pracujemy nad innym rozwiązaniem tego problemu. Jeśli boisz się o bezpieczeństwo swojego konta, wybierz nick, który nie jest zarejestrowany na Minecraft.net.
Opublikowano

Jako, że niedługo już możemy nie mieć pieniędzy na utrzymanie serwera, jeśli ktoś chce pograć zapraszamy teraz. Mile widziane będą również zakupy u nas w item shopie. Szkoda, by projekt nad którym pracowaliśmy ponad 2 lata przepadł.

Opublikowano

Kolejny syf, na który trzeba ściągać launcher..

Odezwała się osoba, która prawdopodobnie nigdy na serwerze nie była i nie wie jak tak naprawdę wszystko wygląda. Syfem, to można nazwać enty z kolei serwer pvp pay2win gdzie dostajesz miecz, zbrojke i idziesz się na******lać. Bardzo fajnie z twojej strony, że dałeś jakieś uzasadnienie. To tak jakby powiedzieć, że "serwer X jest do dupy, bo tak".

Opublikowano

No prezentacja bardzo ładna. Ja zagram. Widać, że ogarnięte. I nie pisz, że to najlepszy serwer w Polsce bo to odstrasza!

Opublikowano

No prezentacja bardzo ładna. Ja zagram. Widać, że ogarnięte. I nie pisz, że to najlepszy serwer w Polsce bo to odstrasza!

Może masz i rację, zaraz ogarnę coś innego.
Opublikowano

Serwer fajny jednak po jakimś czasie się nudzi dodajcie jakieś nowe tryby fale lub coś innego ,aby było ciekawiej nie muszą być koniecznie z innymi graczami bo serwer nie jest zbyt popularny.

Opublikowano

Serwer fajny jednak po jakimś czasie się nudzi dodajcie jakieś nowe tryby fale lub coś innego ,aby było ciekawiej nie muszą być koniecznie z innymi graczami bo serwer nie jest zbyt popularny.

Już mamy dwa nowe tryby gry na serwerze testowym, pozbedziemy się kilku błędów i możemy je wrzucić na publiczny :)

Opublikowano

Nie chce mi się wierzyć ,że takie coś istnieje ,patrze na filmik ,no i jednak brak mobów i magii straszliwie to psuje ,ale myślę ,że mimo to można w to trochę pograć ,tylko czy zagrożenie upadkowe minęło?

Opublikowano

Nie chce mi się wierzyć ,że takie coś istnieje ,patrze na filmik ,no i jednak brak mobów i magii straszliwie to psuje ,ale myślę ,że mimo to można w to trochę pograć ,tylko czy zagrożenie upadkowe minęło?

Moby są na arenach, na których powinny być (PvE). Magia? Może kiedyś.

Z zagrożeniem upadkowym jest tak, że szukamy nadal reklamy. Póki co niemalże bezowocnie.

Opublikowano

Dlaczego nikt nie gra ,przecież wszystko wygląda cudownie?

Mnie się pytasz? Pytaj się tych, co wiedzą i nie wchodzą.
Opublikowano

Szkoda pogram sobie z kolegą pewnie troche pojutrze 1 na 1 jeśli serwer będzie stał ,ale ja jednak myślę ,że to wasza wina i rekalmy ,bo serwer zajebisty ,a na reklame ledwo chcialem patrzec ,trzeba zrobic im stary sprawdozny sposob ,napisac ze start za 2tyogdnie to od razu bedzie oczekujacych ,na stale zostanie ok 20% ale sie oplaca ,czyli podsumowując ,ładniejsza prezka i beta testy

Opublikowano

A co się teraz dzieje z dramo????

Dramo gra postacią Yasuo. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...