Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3000zł

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy ten co ja zlozylem jest taki zly? Procesor by sie dalo podkrecic?

Słaby zestaw. Tego procesora nie podkręcisz.

Słaby zasilacz, drogi RAM.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A ja Ci powiem tak . Ściągnij sobie z neta System lub od kolegi na płytkę i zaoszczędzisz te prawie 350zł na procek i7 lub na ram :)

Jeszcze powiedz do czego będziesz PC-ta wykorzystywał .

Opublikowano

@up

Ja chcę karte graficzną geforce, żeby mieć 2 gry free, a to tylko na morele. Tego R9 nawet nie ma na techplanet, widzisz, jest napisane niedostępny.

Powiedzcie, czy warto kupić napęd, bo w moim starym kompie mam, a dlaczego miały nie czytać tych nowszych płyt?

@edit

a ten procesor

z tego zestawu:

http://www.morele.net/inventory/info/3R2so3/

będzie się dało podkręcić? Bo nie ma w nazwie "K" dlatego nie wiem

//Linki kodujemy

finalrender.png

Opublikowano

@up

Ja chcę karte graficzną geforce, żeby mieć 2 gry free, a to tylko na morele. Tego R9 nawet nie ma na techplanet, widzisz, jest napisane niedostępny.

Powiedzcie, czy warto kupić napęd, bo w moim starym kompie mam, a dlaczego miały nie czytać tych nowszych płyt?

@edit

a ten procesor

z tego zestawu:

finalrender.png

Opublikowano

@up

@edit

a ten procesor

z tego zestawu:

//Linki kodujemy

Tego procesora dużo nie podkręcisz. Nie ma sensu brać procesora do podkręcania w budżecie 3000zł z systemem.

Ten procesor powinien dać sobie radę z nowszymi grami na ultra.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

tylko później nie płacz że musisz wymienić kartę graficzną zamiast dokupić ram (gdyby nagle przestało starczać)

ram i tak wezme 4 gb

finalrender.png

Opublikowano

Ten zestaw polecają nawet na purepc, bardziej ufam im niż jakimś 16 latkom z mpc

Skoro masz inne fora to po co zabierasz nam czas. Prosisz o pomoc, a później mówisz, że nam nie ufasz.

Twój wybór, ale nie zakładaj tematów skoro lepiej znasz się na komputerach.

Zamień kartę graficzną na minimum Radeon r9 280x i procesor na i5-4440. Wiem, że mam tylko 14 lat i rób jak uważasz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Skoro masz inne fora to po co zabierasz nam czas. Prosisz o pomoc, a później mówisz, że nam nie ufasz.

Twój wybór, ale nie zakładaj tematów skoro lepiej znasz się na komputerach.

Zamień kartę graficzną na minimum Radeon r9 280x i procesor na i5-4440. Wiem, że mam tylko 14 lat i rób jak uważasz.

czyli uwazasz, że lepiej, żebym miał gorszy procesor, ale lepszą karte graficzną? I ten radeon r9 może i jest lepszy od gtx 760, ale na morele, gdy się kupi geforce gtx to daję 2 gry za darmo.

finalrender.png

Opublikowano

2Gry dają za darmo specjalnie ponieważ nie które karty źle schodzą , lepiej wziąć Radeona r9_270x ponieważ jest z nowszej serii . A procesor i5-4440.

76561198122231440.png

Opublikowano

A wydajnosc spada o 30-40%.

My polecamy zestawy w najlepszej cenie i mozliwosciach. W grach glownie liczy sie gpu a nie cpu. Sa wyjatki !.

Jesli znasz sie lepiej to nie widze problemu zebys opuscil to forum.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...