Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS 3 uzywane warto?

PawlikxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem sobie ps3 skin 120gb za 600 z grami. Sporo czytałem o ylod i nie wiem juz czy warto bo jednym pada po kilku miechach a niektórym faty trzymają kilka lat. Czy jest sens zakupu używanej slimki? 600 zł to mój Maks budżet .

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

po 800 chodzą slimki 320GB ;> nie używane, więc już lepiej dozbierać te 200 i kupić coś zaufanego

sam mam slimke 320gb zakupiona w grudniu 2012, działa do dziś po 10-11 godzin, mimo tylu godzin pracy działa bardzo cicho.

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Ale do tego doliczyć trzeba z 200 na grę chociaż 1 , a za tysiaka miałbym superslima z gta v. Czy polecasz slimy ? Miałeś jakiekolwiek problemy?

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Ale do tego doliczyć trzeba z 200 na grę chociaż 1 , a za tysiaka miałbym superslima z gta v. Czy polecasz slimy ? Miałeś jakiekolwiek problemy?

Sam używam Slimke już od ponad roku codziennie przynajmniej z 4 godzinki, nie miałem z nią żadnych problemów.

Nie używam żadnych podkładek chłodzących itd... codziennie grywam w gta 5, żadnych większych problemów, chociaż gra

troszkę wymagająca. ogólnie polecam, myślę że ten sprzęt posłuży mi przez jeszcze kilka lat ;>.

Też przy kupnie miałem wątpliwości czy nie będzie się grzała itd.. długo zastanawiałem sie czy wybrać Fat czy Slimke, wybrałem drugą opcje i jest zjaebiaszcza. nie żałuje zakupu do dziś, osobiście. Polecam

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

Zasada jest taka, jak dbasz tak masz. Jeśli nie będziesz przesadzał z graniem to i konsola nie ma prawa się przegrzewać. Najlepiej co 2h zrobić sobie przerwę i niech konsola odpocznie, nie musisz jej wyłączać ale wystaczy tylko wejść do menu. Musisz też pamiętać, że konsola musi wydmuchiwać ciepłe powietrze z środka więc nie można konsoli zabudować.

Fat'a bym w ogóle nie brał pod uwagę, zbyt awaryjny sprzęt. Sam miałem i załapał RSOD po 3 latach grania a wcale nie grałem tak dużo. Weź Slima 320GB albo Super Slima 500GB do tego wykup sobie za 195zł PS Plus na rok i będziesz miał co robić.

Slimy są najmniej awaryjne ale jak już napisałem w pierwszym zdaniu, jak dbasz tak masz.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...