Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lack of updated graphics drivers. Co za żarty?

UpDaTeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie grałem w minecrafta z 2 miesiące, aktualizuje go a raczej pobieram ze strony nowy launcher .. i gdy już uruchamiam grę to wyskakuje właśnie ten błąd.

Logów nie będę podawał bo widziałem że już sporo osób ma z tym problemy i tylko co uzyskują odpowiedź to nowe sterowniki karty graficzne, Netframework bądź nowa java - Ja to wszystko mam i dalej ten upierdliwy błąd. Specyfikacji komputera też nie będę wypisywał ale co do karty graficznej to jest dość nowa bo z ubiegłego roku więc co ten mojang czy co to teraz jest chrzani?

Windows 8.1 może mieć w tym jakimś udział? Na win7 wszystko ładnie śmigało nawet na dużych paczkach modów a tu nagle jakieś ale..

Z góry dziękuje za rozsądne odpowiedzi.

Opublikowano

Napewno masz złe sterowniki do karty graficznej bo ja też miałem ten problem i sciągnołem z internetu sterowniki do karty i nic mi to nie pomogło dopiero znalazłem prawidłowe sterowniki i chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...