Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] [Skrypt] Jobs - Prace na Twoim serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super, skrypt naprawdę się napracowałeś "Lubię to"

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mi wykazywał kilkanaście błędów (np. Nie pisało listy dostępnych prac, nie działała komenda /jobs help) Chyba się nie obrazisz, że wrzucę twój kod w którym pogrzebałem aby nie było tych błędów? Oto kod dla tych którzy mieli te same błędy co ja: http://pastebin.com/b79VC7U

Edit:

Po prostu dodałem " i usunąłem jakieś tam cyfry typu #<cyfry>

Opublikowano

@Autor:

Zajebisty Skript <3 Bez obrazy, ale i tak wolę używać pluginu :)

@Dla wszystkich którzy uważają, że skripty są mniej zasobożerne:

Więc tak, jest to nieprawda. Każdy bardziej zaawansowany skript coś weźmie, to prawda. Ale w zależności co w nim użyto. Jeżeli wiele "if'ów", to więcej pożre pamięci RAM.

Wiadomo, proste skrypciki, mniej zjedzą RAM"u niż plugin, ale taki Skript może coś popsuć lub być niekompatybilne z jakiś pluginem (Coś co jest w skripcie, może przeszkadzać pluginowi).

No i coś CO POWINNO BYĆ OCZYWISTE "Skript to plugin, więc puknijcie się w łeb i nie mówcie takich rzeczy.. To plugin który po prostu zje mniej RAM'u, więc AUTOMATYCZNIE wasze pisanie jest na marne, bo sam Skript przeczy waszym słowom".

Dziękuję za możliwość wypowiedzenia się, i przepraszam Cię Dziobak_2, ale musiałem. Naprawdę musiałem. Ale i tak skrypt masz po prostu zajebisty <3

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam!

Mam pytanie.

Mam skrypt Ultimateclans 2 (http://www.mpcforum.pl/topic/1047404-dl164-ultimateclans-gildie-na-twoim-serwerze-skript-202/) oraz twój skrypt na serwerze. Posiadam również plugin Essentials, ChatManager, NameTagEdit i PermissionsEx i mam problem.

W grze mam takie coś - http://imageshack.com/a/img822/9461/7sh92.jpg

Jak to zmienić tak, żebym miał w 1 linijce nazwę gildi (tak jak jest na górze w czacie) i nazwę pracy obok (tak jak jest na dole w czacie)?

Proszę o pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...