Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Netia 4 Mb/s jest szybki

Gość szanio22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4Mb/s= 0,5MB/s

1GB= 1024MB

1024/0,5= 2048s ~35minut.

Jeśli się nie pomyliłem to właśnie 1GB pobierzesz w około 35minut. Ta prędkość internetu nie jest zbyt duża, ale jeśli nie potrzebujesz ściągać bardzo dużo danych to powinien raczej wystarczyć.

Opublikowano

4Mb/s= 0,5MB/s

1GB= 1024MB

1024/0,5= 2048s ~35minut.

Jeśli się nie pomyliłem to właśnie 1GB pobierzesz w około 35minut. Ta prędkość internetu nie jest zbyt duża, ale jeśli nie potrzebujesz ściągać bardzo dużo danych to powinien raczej wystarczyć.

Jak dla mnie to w 35minut ściągnąć 1GB plik to raj :) Ja obcenie klik 1GB bym ściągał w jakieś 5-6h :) a co powiecie na ten internet szybszy od tego wyżej

http://www.orange.pl/kid,4002009501,id,4002235565,title,Neostrada,article.html
Opublikowano

Pamiętaj jeszcze, że będziesz miał internet Do 4mb, a ile będzie to się okaże ^^ I te 0.5 mb pobierania to raczej na stronach bez limitów, na torrentach i podobnych jeszcze mniejsza prędkość będzie.

@2up

ja za 100mb płacę 65zł + 3miechy za zeta.

@up

Mi tam pliki po ~10gb pobierają się w 20min xD

Opublikowano

Ok dzieki . Założyłem nowy temat może ktoś mi pomoże wybrać jeszcze inną ofete do 50zł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...