Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] AutoLogin od Kamera

OzoneSeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram na serwerze Ravia,eu

W jednym czasie mam w 3 okienkach uruchomione botki, na początku dobrze loguje, ale potem nie może mnie zalogować, wiem że trzeba ukryć pasek od kamera bo wtedy się buguje klient,no i przy następnym logowaniu, wchodzi wybiera postać ładuje się gra i co widać? Tak jakby metin złapał zwieche, wczytuje się mini mapka, dolny interfejs, ale mapa jest taka przyszarzała, wogóle jej nie widać. Było instalowane na parunastu klientach, obecnie jest na kliencie 2011 metin2.pl. No i żeby ustawić botka muszę się ostro namęczyć i siedzieć całą noc i je bez przerwy logować. A i jeszcze jak mnie wyloguje to robią się typowe objawy C++, czyli w okienku wyboru serwera i wyboru postaci, tło jest czarne, i gdy postać wykonuje ruch to się robi takie cienie się robią, czyli taki rozmazany ruch ręką. Nie wiem co robić, Windows 7 64-bit Ultimate, Intel Core 2 Duo 2,66Ghz, 4Gb ramu, i karta zintegrowana 128 mb ( wiem ze słaba ale kiedyś odpalałem po 8 metinów) robiłem różne czyszczenia EasyCleanerem, czy to innymi jakimiś, defragmentacja dysku było, usuwanie zbędnych plików też i nie wiem serio co się dzieje. Mobber jest ustawiony na 1 sekunda 9999 odległość, na metin2mod na m2.pl działa autologin na takich samych ustawieniach i jakoś dobrze działa i dobrze loguje, oczywiście autologin jest w .py, każdy botek ma oddzielny klient. Proszę o pomoc, bo muszę się odbić od dna po tym jak mój kolega ze szkoły, zazdrościł mi eq i dlatego wysłał moje ss'y na forum i poleciał perm na moje boty, i główne konto. Zapominałem zawsze o logach ;(

Z góry dzięki za pomoc !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...