Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Słuchawki] Słuchawki do 200 zł :)

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, pisałem niedawno o słuchawkach do 50 zł, ale idą święta, a rodzice mi chcą kupić jakiś prezent i pomyślałem właśnie o słuchawkach (jak dobrze mieć 16 lat i rodziców, którzy jeszcze chcą mi coś kupić pod choinke xD). W tamtym temacie już nikt się nie wypowiada, może dlatego że nie ma zbyt dużego manewru w wyborze słuchawek do 50 zł. A więc napisze jeszcze raz: Szukam słuchawek do słuchania muzyki, zależy mi na JAKOŚCI i WYGODZIE (jakby fajnie wyglądały to też by było super :P ) siedze przy komputerze dużo i nie chciałbym zeby po 10 minutach słuchania muzyki bolały mnie uszy i głowa, bo słuchawki są niewygodne. Jeszcze jedna ważna rzecz, fajnie by było jakby te słuchawki były w jakimś markecie albo sklepie do kupienia. (saturn, media markt, agd euro rtv itp.) chodzi o to, że moi rodzice niezbyt chcą zamawiać rzeczy przez internet (jeśli będzie to ostateczność to oczywiście zamówimy, ale raczej wolałbym jakieś ze sklepu, żeby podjechać i kupić do ręki, jak już bym zamawiał przez internet to jedyna forma płatności to zapłata przy odbiorze jak kurier przywiezie, więc 20 zł trzeba wybulić za takie coś). Za każdą propozycję będą lajki, chciałbym abyście uzasadnili, dlaczego akurat te słuchawki. Chce wybrać najlepsze możliwe, żeby wytrzymały lata i dobrze grały. Muzyka której przede wszystkim słucham to: RAP.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nie mieszkam koło Ciebie, więc ci nie odpowiem. Zapytaj o możliwość zamówienia, a jak nie to zostają sklepy internetowe(tutaj dodaj jeszcze kszt. wysyłki) ^^

@down

to bierz cale

Opublikowano

No właśnie chodzi mi o koszt wysyłki i wole jakieś markety. Mógłbyś mi poszukać sklepów z Shure w okolicy Rudy Śląskiej? Bo albo jestem debilem albo nie umiem znaleźć -.- Dostaniesz limit lików

Creative Labs AURVANA LIVE! znalazłem w komputroniku za 199zł. W saturnie są za 300 zł a w media markt też za 300 zł -.-

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Czytałem obie recenzje i jeśli nie znajde srh240 w sklepie to kupie CAL!, podobno są bardzo dobre :) Superluxów nie ma w sklepach obok mnie, sprawdzałem.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...