Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra outlast jest dziwna końcuwka czemu

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy też uważacie że końcówka outlasta jest dziwna czemu go zabili na końcu wojsko ? czmeu bo śirodek psycholi znajodował sie nad bazom wojskową i czemu tego reportera zabili żeby nie ukazał tego światu co tam było a morze powud do outlast 2 ? co wy o tym sądzicie ? piscie :) pozdrawiam ja mam zaplątane myśli

Opublikowano

Ja w to nie grałem, ale oglądąłem jak PewDiePie grał.

Podobało mi się chociaż czasem byłem cały zeszczany jak musiał się chować w tych szafkach :D

Koncówka mi się nie podobała, bo jej właśnie też nie rozumiałem i mam mętlik w głowie.

Nie żebym sie czepiał, ale zmień w niektórych słowach na "Ó", bo zaczną pisać głupie komenty.

VNp6c2U.png

Opublikowano

No ja nie wiem ale zaraz ci chlasne slownikiem po mordzie wiesz?

Zeby nie bylo spamu

Nie sadze ze to jest dziwne koncowka mi sie podobala.

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Zmieniłam końcówka jest dziwna dlatego że go zabili a powinien to ujawnić światu co to nagrał czyżby był out last 2 ? :P

Podeślijcie ten temat innym chciała bym wiedzieć kto coś się o tym wypowie ;) ?

Opublikowano

Zabili go bo wszedł w niego ten duch, którego reporter starał się unicestwić i tak dla zasady, żeby nie ujawnił żadnych tajemnic o eksperymentach jakie zostały tam przeprowadzone.

58815786.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...